TUŽNA ZBOG GLOGOVCA: Anđelka Prpić pruža podršku kolegi!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

02.02.2018

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravstveno stanje proslavljenog glumca Nebojše Glogovca proteklih dana zabrinjava njegove kolege, ali i celokupnu javnost. Poslednja u nizu koja se oglasila ovim povodom i pružila podršku Glogovcu je Anđelka Prpić koja, zbog delikatnosti situacije, nije želela previše da govori.

RepublikaFoto: Promo foto
Anđelka Prpić

- Pa znate šta, ja ne bih sada pričala o tome, iskreno, zato što je čovek tu među nama i ja sam sigurna, odnosno verujem da postoji pravda u ovom kosmosu i da će sve to biti kako treba...- jedva je izgovarala Anđelka, koja se osvrnula na svoju saradnju s Nebojšom:

-  On je definitivno veliki umetnik, veliki glumac. Ja nemam tu sreću da se družim sa njim intenzivno, ali iz ono malo iskustva koje imam u radu sa njim, stvarno divan tip... I, stvarno, sad ne zato što pričamo o ovoj temi, nego stvarno sve u superlativu, ljudi vole da su u njegovom okruženju i sigurna sam da će tako biti još mnogo godina! - kazala je glumica koja proteklih dana je prmoviše svoju predstavu "Šta me snađe".

RepublikaFoto: Tanjug/ZORAN ŽESTIĆ
Nebojša Glogovac

Nebojša Glogovac primljen je u bolnicu na Institut za Onkologiju, a njegovo stanje je ozbiljno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading