(FOTO) GLOGI SE DRŽI JUNAČKI: Prve slike glumca nakon izlaska iz bolnice

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najdarovitijih glumaca sa naših prostora Nebojša Glogovac (48) hrabro se nosi sa opakom bolešću zbog koje je od 24. januara na lečenju na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu. Da omiljeni glumac dobro podnosi terapiju, uverila se i ekipa Srpskog telegrafa koja ga je juče primetila u blizini porodičnog stana kako ubrzanim koracima ulazi u zgradu, trudeći se da ne privuče pažnju slučajnih prolaznika. Glumac je nedugo potom izašao iz zgrade, srdačno se pozdravio s prijateljem i seo za volan.

Foto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Nebojša Glogovac

GLOGI SE JUNAČKI DRŽI

Osoblje na Institutu za onkologiju ističe kako je Glogovac potpuno smiren, svestan situacije i onoga što treba da radi ne bi li se njegovo zdravstveno stanje poboljšalo.

MIRAN I DISCIPLINOVAN

- Doktori su po hitnom postupku krenuli s terapijom. Najbolji tim lekara mu je posvećen i on sarađuje s lekarima, priseban je i pridržava se svih pravila. Okružen je porodicom, ali mu i podrška prijatelja i kolega pomaže da održi zdrav duh, što sve mnogo znači za pozitivan ishod lečenja - kaže naš izvor.

Kako smo nezvanično saznali, glumac se sredinom novembra prošle godine obratio lekarima, a pojedini beogradski mediji pišu da mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo poslednjih dana decembra, te je po savetu otišao u Nemačku zbog detaljnih pregleda, ali se nakon konsultacija sa lekarima ipak vratio u Beograd i odlučio za lečenje u zemlji.

Foto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Nebojša Glogovac

Kolege iz beogradskih pozorišta koje su pre nekoliko dana saznale za Glogovčevo zdravstveno stanje i dalje su šokirane jer niko nije sanjao da ima tako ozbiljne zdravstvene tegobe. Ipak, svi su složni u nadi da će glumac dobiti i ovu bitku u životu.

- Njegovo stanje je ozbiljno, ali svi verujemo da će Glogi pobediti opaku bolest. Ni ranije, a pogotovu sada, ne želi pažnju medija, ali mu prija podrška prijatelja i kolega. Svi smo uz njega i porodicu, verujemo da će izaći kao pobednik - kaže jedan od glumčevih dugogodišnjih kolega.

Foto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Nebojša Glogovac

GENIJE ZA SVE

Glogovac se na filmu prvi put pojavio u ulozi Fadila, vojnika JNA, u ratnoj drami "Vukovar, jedna priča" (1994). Prvu glavnu ulogu dobio je u filmu "Ubistvo s predumišljajem", a nedavno je podigao veliku prašinu ulogom transvestita u filmu "Ustav Republike Hrvatske". Nakon serije "Ubice mog oca" letos je bio angažovan na snimanju nove RTS serije "Nemanjići - rađanje kraljevine", gde mu je poverena uloga Vukana. Filmski znalci ističu kako je Glogovac jedan od najgenijalnijih glumaca čitavog ovog prostora, i to u najboljim godinama, jednako rođen za komediju i dramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading