Tamari Đurić ukrali 35.000 evra!

Autor: alo.rs, Republika

Zabava

29.01.2018

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopečena pevačica Tamara Đurić rešila je da se sa svojim prijateljima provede za sve pare.

 

 

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on Jan 3, 2018 at 12:24pm PST

 

Naime, ona je organizovala gala proslavu povodom useljenja u novi životni prostor. Pozvala je desetak njabližih prijatelja, organizovala pića, kao i ketering, a onda se dogodila jedna stvar koja joj je potpuno uništila veče.

Kako tvrdi izvor blizak Đurićevoj, ona je u jednom trenutku primetila da joj je sef u kojem drži dragocenosti otvoren, a kada mu je prišla, odmah je primetila da u njemu nema zlatnog "roleksa" koji je nedavno dobila na poklon. Kako saznajemo, u pitanju je unikatni "roleks" čija cena iznosi 35.000 evra.

- Veče je bilo prelepo. Ispijao se šampanjac, hrana je bila odlična, a svirala je lagana muzika kako bi svi mogli da pričaju međusobno bez preteranog dovikivanja. Tamara je bila raspoložena, stalno je zasmejavala goste nekim forama, što inače svi obožavaju. U jednom trenutku, nakon određenog vremena, samo se začulo: "Ljudi, nema mi sata. Sef je otvoren". Tada su se svi uspaničili - otkriva izvor blizak pevačici za "Alo!" i dodaje:

 

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on Dec 27, 2017 at 5:16pm PST

 

- Njoj je bilo veoma krivo s obzirom na to da je za taj sat veoma vezana jer ga je dobila na poklon, a nije želela da kaže kako sumnja na nekog od tih ljudi, jer su joj oni veoma bliski. Ipak, u jednom momentu su se oni dogovorili i predložili Tamari da svi idu na poligraf. Njoj nije bilo drago da to uradi, ali je ipak pristala na insistiranje prijatelja.

Đurićeva je angažovala privatnog detektiva i svi njeni prijatelji prošli su poligrafsko ispitivanje.

- Njoj je veoma laknulo kada se ispostavilo da niko od njenih bliskih prijatelja nije uzeo sat. Ipak, i dalje ne može sebi da objasni šta se tačno desilo, i kako je sef bio otvoren. Na kraju je ceo slučaj morao biti prijavljen i policiji, s obzirom na to da je privatni detektiv vraćao snimke kamera ispred ulaza i lifta. Tamara se nadala da će sat biti pronađen, međutim, misterija otvorenog sefa još uvek nije rešena - otkriva izvor i dodaje da je slučaj sada urukama policije na Novom Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading