Maja Nikolić spremna za Beoviziju: Dovešću Evrosong u Srbiju, OBEĆAVAM!

Autor: I. T.

Zabava

26.01.2018

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Maja Nikolić uveliko se sprema za najveće muzičko takmičenje u Srbiji, na kojem će biti izabran predstavnik Srbije za Evroviziju. Nikolićeva je za Srpski telegraf otkrila da će se učešćem na Beoviziji vratiti na velika vrata na našu scenu i da je njena pesma nešto što do sada nije viđeno na našim prostorima.

RepublikaFoto: Promo foto
Maja Nikolić

- Numeru koju ću izvesti na Beoviziji komponovao je Vladimir Grajić Graja. On je jedini kompozitor koji je u istoriji učešća Srbije na Evroviziji zabeležio pobedu s pesmom "Molitva" i obećavam da ću, ukoliko budem izabrana, dovesti Evroviziju u Srbiju - samouvereno je rekla Maja i nastavila:

- Pesma se zove "Zemlja čuda" i zaista je čudo. Brza je, predstaviće jednu potpuno novu Maju publici i pored toga što je pevački sjajna, omogućava mi da pokažem i scensko umeće, goreće bina, i to vam obećavam. Nakon deset godina imaću megahit - tvrdi pevačica.

Karleuši odgovara da nema Beovizije jer se plaši konkurencije

Maja se ne obazire na kritike, a nedavni komentar Jelene Karleuše da je Beovizija retro takmičenje i da nije u skladu sa svetskim trendovima komentariše kao strah od konkurencije.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Jelena Karleuša

- Karleuša ne želi da učestvuje na Beoviziji jer se plaši konkurencije. Ona jeste šoumen i može da napravi svetski scenski nastup, ali je ovo i pevačko takmičenje, u tome se u potpunosti slažem sa Oliverom Kovačević, koja je povodom Jeleninog učešća rekla da pevači na ovakvom takmičenju moraju da pevaju uživo - objasnila je Maja i dodala:

- Olivera Kovačević je čelična ledi, oduševljena sam i imam neki strah jer je vrlo profesionalna. Hoću kao učesnik da kažem da se Beovizija vraća na velika vrata zahvaljujući njoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading