Saša Popović otkriva koliki je Jecin honorar!

Autor: alo.rs, Republika

Zabava

25.01.2018

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već nekoliko meseci u javnosti se spekuliše da li su članovi žirija muzičkog takmičenja "Zvezda Granda" plaćeni za učešće u tom programu ili ne.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Popović

Međutim, kako stoje stvari, izgleda da nikada nećemo dobiti odgovor na to pitanje, budući da Jelena Karleuša i direktor „Grand produkcije“ iznose potpuno drugačije priče. Naime, dok Saša Popović tvrdi da Jelena ima više nego dobar honorar, Karleuša kaže da žirira besplatno!

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Jelena Karleuša

- Dušku sam kupila sat za rođendan, ali naravno da to nije bilo od Popovićevog honorara! Od njegovog honorara ne mogu da kupim ni grisine. Radim u žiriju za dobar rejting, dobre odnose sa "Grandom" i sa Sašom i zaista nemam honorar. Ne znam za ostale, možda oni imaju neku lovu i interes - rekla je Jelena, a prenosi Alo

S druge strane, direktor "Grand" Saša Popović tvrdi suprotno.

- Karleuša ne sedi za džabe u žiriju, ne sekirajte se! Zaradi ona mnogo više nego svi mi - rekao je Popović, koji je potom pohvalio Jelenu.

- Nedavno sam bio na njenom nastupu i bio sam fasciniran. Ona zaista na bini izgleda svetski i nije imala nijedan falš za dva sata, koliko je nastupala. Peva odlično i evidentno je da od kada je ona u žiriju, razvaljujemo sa rejtingom. Naravno, neću da potcenjujem ostale članove žirija, ali Jeca zaista izaziva pažnju - zaključio je Popović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading