EMINA ODGOVORILA NA PROZIVKE: Leontina ne može da zabrani moj hit

Autor:

Zabava

25.01.2018

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevačica Emina Jahović zablistala je u utorak na promociji šestog po redu albuma "Dalje". Čak ni kritike koleginice Leontine Vukomanović na račun njenog letnjeg hita "Limunada", koje joj je uputila na društvenoj mreži, nisu uspele da joj skinu osmeh s lica

RepublikaFoto: instagram.com/yaemina

Na Leontininu poruku kako će ćerki zabraniti da peva Eminin duet sa Milicom Todorović, Novopazarka se nasmejala:

- Ja dozvoljavam svojoj deci da pevaju "Limunadu" jer je prilagodljiva tom uzrastu. Moji sinovi ne vole moju muziku, oni uživaju u stranim hitovima, ali jedina pesma koju su zavoleli je "Limunada". U njoj ništa nije nakaradno i ništa nije loše.

Može ona da zabrani, ali deca sama prepoznaju šta im se sviđa. Razumela bih da pesma ima neku lošu poruku ili da utiče na razvoj dece, ali ovako zaista ne razumem takve komentare.

Pesma "Limunada" ima lepu poruku i bolje da deca pevaju o limunadi nego o alkoholu

Lično, nisam veliki fan "Limunade" kao pesme jer je previše komercijalna za moj ukus. Napisala sam je u trenutku i iz zezanja, ali pesma ima lepu poruku i bolje da deca pevaju o limunadi nego o alkoholu.

Budući da je sa Željkom Joksimovićem dugogodišnji prijatelj, mnoge nije iznenadilo to što su snimili duet, ipak pevačica tvrdi da prijateljstvo nije bilo presudno za Joksimovićev pristanak.

- Željko i ja se dugo družimo, ali duet je prihvatio zato što mu se dopala pesma, a ne zato što smo dugogodišnji prijatelji. Dala sam veliku emociju u stvaranje ovog albuma, što je on prepoznao. Već razmišljam o sledećem duetu i volela bih da to bude neka svetska zvezda. Velika želja mi je i da napišem pesmu Zdravku Čoliću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading