PUCALI NA ČUVENOG PEVAČA!

Autor: Republika

Zabava

24.01.2018

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladen Tomić (72), poznati pevač iz Bosne, preživeo je pokušaj ubistva, kada su u nedelju nepoznati napadači pucali na njegu u blizini Centralnog zatvora u Sarajevu.

RepublikaFoto: youtube.com/mario softa
Mladen Tomić

Incident se dogodio u večernjim satima, a prema još nepotvrđenim informacija, Tomić se tada nalazio u "lošem društvu" i postoji mogućnost da on nije bio meta napada, prenose beogradski mediji.

- Presreli su me sa crnim džipom dok sam se nalazio automobilu na parkingu. Dvojica su krenula prema meni držeći palice. Pomislio sam da žele da me opljačkaju ili pretuku. Upalio sam auto, stisnuo gas i brzo krenuo prema Marijin dvoru. Čuo sam kako pucaju za mnom, srećom nisu me pogodili, ali su oštetili automobil. Prijavio sam sve policiji - izjavio je Tomić nakon incidenta.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Bosne i Hercegovine saopštili su da još nemaju nikakva saznanja o napadu na poznatog pevača.

Mladen Tomić već godinama živi na relaciji Amerika - Hrvatska - Bosna. Pevačku karijeru započeo je 1968. godine singl pločom u izdanju "Jugotona", a ukupno je objavio je 21 album. Njegova najpoznatija pesma je "Sreo sam je u malom kafiću".  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading