KARIĆ U SENDVIČU SA MERIMOM I CAKANOM

Autor:

Zabava

22.01.2018

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Karić tradicionalno je u vili "Jelena" proslavila Jovanjdan, a Bogoljub, koji je krsnu slavu proveo bez supruge Milanke, iskoristio je priliku da se malo zabavi sa dve drage gošće koje su mu na licu ostavile trag karmina. Naime, pevačice Merima Njegomir i Dragica Radosavljević Cakana opkolile su biznismena i čestitale mu Svetog Jovana uz poljupce. Domaćin je sa bratom Dragomirom nastavio da dočekuje goste, ponosan zbog otiska ženskih usana na licu, dok je njegova Mara bila dovoljno daleko, tačnije van Srbije.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Karić u "sendviču"

Inače, slavski kolač članovi porodice Karić su i ove godine presekli sa Njegovom svetosti patrijarhom srpskim gospodinom Irinejom.

Pored brojnih ambasadora, umetnika i političara, na slavu Karića došle i mnoge estradne ličnosti

Zvanice su uživale u bogato pripremljenoj trpezi i prijatnoj atmosferi u toplom ambijentu vile, pa nisu krile zadovoljstvo i sreću što se nalaze u krugu jedne od najbogatijih srpskih porodica.

Pored brojnih ambasadora, umetnika i političara, na slavu Karića došle su i mnoge estradne ličnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading