ČOLA POSLAO DRAGANI RUŽE

Autor:

Zabava

21.01.2018

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Dragana Mirković proslavila je jubilarni 50. rođendan spektakularnom žurkom u bečkom hotelu "Ric Karlton", na kojoj je okupila porodicu, prijatelje, kolege, ali i brojne predstavnike austrijske elite.

RepublikaFoto: Privatna arhiva, M. TABAŠEVIĆ
Dragana proslavila pola decenije!

Za organizaciju gala žurke pobrinuo se njen suprug Toni, a sve je počelo koktelom na kom je sjajno raspoložena domaćica dočekivala goste koji su joj poželeli još najmanje pola veka zdravlja, sreće i uspeha.

RepublikaFoto: Privatna arhiva, M. TABAŠEVIĆ

Među gostima, osim Draganine porodice, bile su i njene kolege Hoze Felisijano, Ana Bekuta, Boban Rajović, Daniel Đokić, Dimi, kao i dizajner Bata Spasojević, čiju je unikatnu haljinu Dragana nosila tokom većeg dela dana, ali i čelni ljudi uprave grada Beča, kao i neki od najuspešnijih biznismena iz Austrije i Nemačke.

RepublikaFoto: Privatna arhiva, M. TABAŠEVIĆ

Pevačica je sve vreme đuskala odlično raspoložena, a otkrila je i zbog čega je zaplakala.

RepublikaFoto: Privatna arhiva, M. TABAŠEVIĆ
Poklon kolege, Zdravka Čolića

- Najpre sam, odmah po buđenju, dok sam silazila u dnevnu sobu, dobila divan poklon od dece. Marko je sedeo za klavirom, a Manuela je uzela gitaru i dočekali su me svirajući moju pesmu "Nešto lepo", što me je ganulo do suza - rekla je pevačica koja nijednog trenutka nije krila oduševljenje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading