Stoja OVOM OPERACIJOM hoće da promeni svoj izgled!

Autor: pink.rs

Zabava

21.01.2018

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budući da dijete i treninzi nisu dali očekivane rezultate, folk pevačica Stojanka Novaković Stoja rešila je da hirurškim putem ugradi silikonski prsten na želudac kako bi smanjila apetitt i svoju liniju dovela do savršenstva, otkriva dobro obavešteni izvor. Po savetu lekara, odlučila je da se operativnim putem trajno reši najvećeg problema.

RepublikaFoto: instagram.com/stojainstitucija
Stoja

- Ugradnja prstena u želudac se radi laparoskopskom metodom. Operaciju može da uradi u Srbiji, ali je Stoja ipak odlučila da to obavi u Austriji jer želi da izbegne medijsku pažnju. Kod nas to košta oko 4.000 evra, a ona će u Beču, s troškovima ležanja na klinici, platiti tri puta skuplje. Već je zakazala termin, operacija će biti početkom sledeće nedelje - otkrio je izvor i dodao da će oporavak trajati nekoliko nedelja, nakon čega će se pevačica vratiti na scenu. 

Međutim, tu neće biti kraj njenim mukama, budući da će se opet vratiti dijeti, ovaj put - specijalnoj.

 

Mama svih mama !

A post shared by stoja (@stojainstitucija) on Jan 17, 2018 at 10:15am PST

 

- Posle operacije Stoja počinje i dijetu koja prve četiri nedelje podrazumeva samo tečne namirnice, kao što su supe, čaj, negazirana i nezaslađena pića... Posle toga prelazi na kašastu hranu i polako se vraća na redovnu ishranu, samo što će moći mnogo manje da pojede. Dugo je kuburila s viškom kilogramima i jedva čeka operaciju. Nimalo nije uplašena, lekari su joj rekli da će smršati između 10 i 15 kilograma - ispričao je Stojin prijatelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading