ŽELJKO NIKAD NIJE PREBOLEO SMRT SINA

Autor: D. L.

Zabava

16.01.2018

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kum i prijatelji Željka Samardžića otkrili su potresne detalje iz života pevača i ispričali kako je tokom rata u Bosni i Hercegovini čak bio i ranjen. Rodni Mostar, kako kažu, napustio je zbog karijere, a gubitak sina, o kome javno ne priča, nikada nije preboleo.

RepublikaFoto: instagram.com/zeljkosamardzic
Željko Samardžić

- Igrali smo košarku, ali je Željko uvek više voleo muziku. Ja mislim da je od majke pokupio tu žicu za pevanje. Bio je razmažen jer su svi u kući disali za njega. Bio je srednji đak, odličan, vrlo dobar, ali se nije isticao. On je imao osećaj za pesništvo. U muzičkoj školi je bio jedan od retkih muškaraca, mi smo ga zezali zbog toga, onda je počeo čak i da svira trubu - ispričao je pevačev kum ekipi emisije "Premijera" na TV Pink, koja je posetila Željkov rodni Mostar, a njegovi prijatelji su se prisetili još nekih detalja iz njihove zajedničke prošlosti i opisali najteže trenutke iz Samardžićevog života:

Samardžić je i ranjen u ratu. Leteli su meci, gađale granate i geleri su ga pogodili u leđa

- On je sasvim slučajno ranjen, leteli su meci. Željko je bio u jednom stanu, zapucale su granate i njega su geleri nezgodno pogodili u leđa. Trebalo je u Ljubljanu da ide na kliniku da se operiše i tako je nastavio svojim putem. Fizičke posledice je imao, ali je Željko duhom previše jak da bi to ostavilo previše traga na njemu. Kad je izgubio sina, to mu je bio najteži dan u životu. Mislim da ga je muzika i izvela, ona mu je pomogla u mnogo čemu u životu, od njega je napravila gospodina - zaključili su njegovi drugari iz detinjstva.

RepublikaFoto: youtube.com/Milos Milovanovic
Željko Samardžić

Inače, Željko je sina izgubio tokom osamdesetih godina prošlog veka, a dete je preminulo svega nekoliko meseci po rođenju. Pevač nikada javno nije pričao o detaljima tragedije. Sa suprugom Majom danas ima tri ćerke i troje unučadi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading