Karleuša kupuje veš na rasprodaji: POPOVIĆU, STIPSO, JE LI TE SRAMOTA?!

Autor: Z. S. R.

Zabava

10.01.2018

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudeći po najnovijim fotografijama Jelene Karleuše, koju je paparaco Srpskog telegrafa uslikao dok kupuje donji veš na rasprodaji, može se zaključiti da se pop zvezda nije šalila kad je rekla da Saša Popović žiri "Zvezda Granda" plaća kikirikijem. Naime, Karleuša je uhvaćena kako razgleda stvarčice na sniženju u jednom beogradskom tržnom centru i u ekskluzivnoj radnji bira gaćice i brushaltere koji su izloženi upola cene.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Jelena Karleuša

Neretko je Karleuša kritikovala Popovića da je stipsa, a ovakvim šok-šopingom je pokazala i na delu da se od "njegovih para" može kupiti samo veš, i to na rasprodaji.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Popović

Poznato je da pevačica ne štedi na garderobi i da prva u Srbiji prošeta mnoge modele svetskih brendova, pa je ovakvim potezom možda baš i htela da skrene pažnju direktoru "Granda" na to kakav imidž gradi sa saradnicima koji mu prave šou i dižu gledanost u takmičenju.

Pevačica se očito nije šalila kada je rekla da ih Saša plaća kikirikijem

Ipak, pošto mu je priredila blamažu kupujući gaće snižene čak 50 odsto, ne bi nas začudilo da Saša ovo skupo naplati Jeleni, s kojom se svakako bocka i prepucava u gotovo svakoj emisiji "Zvezda Granda".

Jelena je i na reprizi dočeka 2018, na kojoj se Saša pojavio sa suprugom, podsetila direktora pred publikom kakvo blago besplatno ima u svojim redovima.
- Gledaj sad, Sale, šta ti imaš za "dž" u "Zvezdama Granda"! Pazi... Ni dinara čoveku ne uzimam, a verujte, zlata vredim - rekla je "mala od skandala" u krcatom klubu u kome je nastupala 1. januara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading