TIGAR NOVU GODINU SLAVIO U BEČU, BOŽIĆ U BEOGRADU

Autor:

Zabava

09.01.2018

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biznismen Dejan Popović Tigar dočekao je novu 2017. godinu u velelepnoj prstonici Austrije. On je najluđu noć u godini odlučio da provede u jednom jednom od najlepših gradova Evrope, a ovu priliku je iskoristio da grad što bolje obiđe, pa je sve to objavljivao na društvenim mrežama. Sudeći po slikama koje je objavio na svom instagram profilu, luksuza nu ni jednog trenutka nije manjkalo, a svim prijateljima je preko ove društvene mreže čestitao Novu godinu.

RepublikaFoto: instagram.com/dejan_popovic_tigar
Dejan Popović Tigar

- Dobro veče Beograd. Želim vam svima puno zdravlja, sreće i uspeha u Novoj godini. Pozdrav za sve prijatelje i Srećni vam Božićni praznici - napisao je na svom profilu. Badnje veče i najradosniji hrišćanski praznik odlučio je da ipak provede u Beogradu u krugu svoje porodice

Provod je bio sjajan. Tako to obično i biva kada se ja pobrinem oko svega

- Novu godinu sam kao i prošle godine dočekao u Beču sa svojim mnogobrojnim prijateljima, a provod je bio sjajan. Tako to obično i biva kada ja sve organizujem i kada se pobrinem oko svega. Odatle ponovo nosim samo najbolje utiske. Božićni praznici po mom mišljenju zahtevaju nešto intimniju atmosferu tako da sam Božić proveo u krugu svoje porodice i svima poželeo pre svega dobro zdravlje, ljubav i sreću, što ujedno želim svima - rekao je Dejan za Srpski telegraf. Tigar je u novembru 2017. godine dobio sina sa svojom partnerkom Zoranom Andrić, tako da je za njega prethodna godina po svemu sudeći bila i te kako uspešna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading