Ljuba i dalje pati za Natom!

Autor:

Zabava

09.01.2018

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometaš Ljuba Jovanović i pevačica Nataša Bekvalac razveli su se u martu prošle godine, ali kako saznajemo, sportista još uvek nije preboleo bivšu suprugu.

RepublikaFoto: instagram.com/bekvalceva
Nataša Bekvalac

Paparaco Srpskog telegrafa uslikao je Ikodinovića i Natašinu kumu Dragijanu Radonjić Petrović na Kopaoniku kako piju piće i razgovaraju. Da bi se sklonili od radoznalih pogleda, Ljuba i Dragijana sedeli su u hotelu "Grand", a uspeli smo da saznamo da je povod razgovora bila je Nataša.

 Jovanović na Kopu sreo Natašinu drugaricu, pa je poveo na piće da bi pitao za bivšu ženu

 

- Ljuba još uvek nije preboleo Natašu, mnogo su se voleli njih dvoje. Međutim, nakon razvoda, ona je nastavila dalje, dok on još uvek boluje. Otišao je oko praznika na Kopaonik da se odmori i baš tu je sreo Dragijanu, Natašinu najbolju prijateljicu i kumu. Pozdravili su se, a onda je on predložio da sednu na piće i da malo popričaju o svemu što se izdešavalo - otkrio je izvor blizak Ljubi i dodao:

RepublikaFoto: Republika
Ljuba Jovanović 

- Prvo što je pitao bilo je za Natašino zdravlje. Drago mu je što je već u poodmakloj trudnoći, zna da je želela dete i evo ispuniće joj se želja još malo. Zanimala ga je i Hana, za celu porodicu se raspitao. I dan-danas često priča o bivšoj supruzi, nedostaje mu, ali na prvom mestu mu je drago što je ona dobro.

Inače, Natašina najbolja prijateljica Dragijana joj je bila kuma na njenom prvom venčanju s Danilom Ikodinovićem 2006. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading