(FOTO) Dve bivše pevačice "Lune" završile na kruzerima!

Autor:

Zabava

08.01.2018

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da Čeda Čvorak muku muči da zadrži svoje pevačice u grupi "Luna", ipak u zlatno doba ove muzičke grupe imao je pored sebe dva sjajna vokala!

RepublikaFoto: Grupa LUNA Official
Da li bi hteo šećeru da te vodimo na kaficu?

Naime, upravo su ove dve dame Maja Marković i Jelena Kovačević dokazale da i pored sjajnog glasa i stasa to nije dovoljno za veliku muzičku karijeru, jer nakon odlaska  od Čede Čvorka, nisu se naročito proslavile na zvezdanom nebu Srbije!

RepublikaFoto: Republika
Crnokosa Jelena Kovačević i brineta Maja Marković

Iako su godinama bile u lošim odnosima Maja i Jelena uhvaćene su u ovim prazničnim danima na Zlatiboru, jer gde ko ide za vreme Božića, ako nije kod onog svog.

Ipak su one bile članice iste muzičke grupe i ipak sada dele sličnu sudbinu, prva peva na kruzeru po Americi, dok druga traži svoju sreću na kruzeru koji plovi po Evropom!

Jedino im tu fali Čeda Čvorak koji još uvek nije otplovio nigde već pokušava da vrati staru slavu sa sledećom pevačicom koja je sudeći po prošlosti "Lune" samo još jedna u nizu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading