Mira Škorić završla na infuziji!

Autor:

Zabava

05.01.2018

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Mira Škorić u posletnje vreme imala je obeveza preko glave, što je uzelo danak kada je u pitanju njeno zdravlje. Naime, ona zbog visoke temperature danima ne ustaje iz kreveta, a pevačici je imunitet toliko oslabio da je morala na infuziju.

RepublikaFoto: instagram.com/miraskoric
Mira Škorić

- Sve je bilo OK do pre nekoliko dana. Još pred Novu godinu osetila sam se malaksalo, stezalo me je u grudima, ali sam mislila da će proći. Međutim, stanje mi se pogoršalo, a kašalj ne popušta. Budući da kod kuće imam studenta medicine, morala sam da poslušam savete ćerke Milice i odmah sam se obratila lekarima. Primila sam čak dve infuzije i verujte da nigde ne izlazim iz kuće. Poslednjih meseci sam se baš preforsirala oko snimanja šoua „Tvoje lice zvuči poznato“, a kasnije i novogodišnjih programa, pa mi je opao imunitet - kaže Mira za beogradske medije.

Pevačica će najradosniji praznik obeležiti s porodicom.

- Božić ću da proslavim, kao i svake godine, s porodicom i nadam se da će mi biti bolje, da mogu da nastavim s nastupima, ali i ostalim planovima i neodložnim obavezama koje imam - kaže Škorićka.

Inače, pevačica na proleće planira veliki solistički koncert u u Beogradu, nakon čega se seli u Nemačku kod verenika Jozefa Milera.

- Znate onu čuvenu: "Vi planirate, bog se smeje". Planovi postoje, ali još uvek ne želim da ih otkrivam. Mogu samo da kažem da je Nemačka prelepa i odlično uređena zemlja - nedavno je rekla pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading