POPOVIĆ PONOVO ZARAĐUJE NA MRTVACIMA

Autor: G. D

Zabava

03.01.2018

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grand tv podvalio je Prvoj srpskoj televiziji snimak novogodišnjeg programa iz 2015. u kome su učestvovali pokojna Jelena Marjanović i Bogoljub Mitić Đoša.

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Jelena Marjanović

Ovaj morbidan potez Grand tv šokiro je gledaoce kada su na ekranima u najluđoj noći ugledali pevačicu koja je u skoro svakom kadru u prepoznatljivoj srebrnoj haljini, i glumca koji je čak u nekim delovima imao i svoje glumačke skečeve.

Grandovo narodno veselje snimljeno je 2015, a tada su nastupali Jela, koja je mučki ubijena 2016. godine, kao i Đoša, glumac koji je preminuo prošle godine.

 Naslov Videvši da su prevareni od strane Granda, čelnici tv Prva iz svoje šeme su brže bolje izbacili ovu emisiju

Ovaj nimalo ljudski gest zapalio je društvene mreže, pa su ljudi komentarisali kako ne mogu da veruju da su se drznuli da na tako degutantan način ''iznenade'' porodice preminulih Jelene i Đoše. Bilo je i onih koji su fotografisali svoje ekrane, te kačili fotke na društvene mreže.

Videvši da su prevareni od strane Granda, čelnici tv Prva iz svoje šeme su brže bolje izbacili ovu emisiju, te je ispalo kao da nije ni emitovana. A ukoliko ste propustili da pogledate ovo morbidno veselje, ne možete da ga vidite čak ni premotavanjem na svojim smart televizorima, pošto "igrom slučaja" samo ta emisija ne može da se pusti, jer ne postoji video zapis.

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Pokojni Đoša!

Grand televizija, čiji je direktor Saša Popović, prošle godine se opekla kada su za srpsku Novu godinu emitovali pokojnu Jelenu Marjanović, tako da je skoro nemoguće da se nisu setili ko je na snimku iz 2015. godine. Grand tv je na svom kanalu emitovala novogodišnji program iz 2016. godine, a kosku uvalila Prvoj tv. Što bi naš narod rekao - pored takvih prijatelja, neprijatelji ti nisu potrebni!

Zoranu ne smeta emitovanje mrtve Jece!

Evo kako je Zoran Marjanović, suzprug pokojne Jelene prokomentarisao kada je prošle godine Grand TV emitivala snimak njegove pojkojne supruge za Sprsku Novu godinu:

- Hvala Grandu što pušta Jecine snimke, da ne padne u zaborav. Samo zli jezici mogu da kažu da to rade da bi podigli gledanost, ja ne gledam to tako. Ja s Grandom imam dugogodišnju saradnju, oni su Jeci mnogo pomogli i zaista su od srca prihvatili njen povratak na scenu. I svaku novu Jecinu pesmu koju sam uradio Grand je propratio maksimalno. Ona je bila presrećna zbog toga. Da nije bilo Granda, nikad ne bi bile ovekovečene Jecine poslednje pesme i emisije, što nama kao njenoj porodici i Jecinim fanovima mnogo znači kao uspomena koja ostaje iza nje - kaže Marjanović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading