POVRATNIČKI KONCERTI ANE NIKOLIĆ: Pevačica nastupila u "Metropolu" i "Kasini"

Autor: Republika

Zabava

01.01.2018

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevacica Ana Nikolic održala je dva spektakularna povratnička nastupa i to u beogradskom hotelu "Metropol" i klubu "Kasina".

RepublikaFoto: Republika
Vraća se na svenu: Ana Nikolić

Pop zvezda je podigla na noge sve fanove koji su došli da je prvi put čuju posle godinu dana i đuskaju uz njene hitove "Labilna", "Slučajost" , "Konkretno", "Frigidna", "Romale, romali", "Januar" i mnogim drugim...

Sa Anom na bini su bile četiri plesačice i jedan plesač, sa kojima je ona igrala u istom ritmu. Ovim nastupom Nikolićeva je pokazala da će kao i pre godinu dana, kada je otišla na trudničku pauzu, nastaviti da puni klubove i pravi lude žurke sa svojim obožavaocima.

Pevačica je u novogodišnjoj noći blistala u providnoj crnoj haljini, a mnogi su komentarisali da polako, ali sigurno dovodi svoju liniju u red.

Ona nije mogla da sakrije sreću što se vratila na scenu:

- Divno je družiti se publikom, osećaj je fantastičan. Energija je bila sjajna i nadam se da su se svi dobro proveli, baš kao što sam i ja dok sam pevala za njih - rekla je Ana objasnivši zbog čega je odlučila da nastupi za Novu godinu baš u prestonici:

- Imala sam ponude da pevam i u nekim drugim gradovima i zemljama, ali sam se baš odlučila za Beograd i Srbiju kako bih bila blizu svoje ćerke Tare. Uspavala sam je i izljubila pre nego što sam krenula na nastup. Moja najveća želja u 2018, je da ona bude zdrava i da ostane tako dobra kao što je sada - rekla je Ana pred nastup.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading