LUKAS NIKAD SREĆNIJI: Pevačeva ćerka rodiće SINA!

Autor: alo.rs

Zabava

30.12.2017

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Aca Lukas za nekoliko meseci postaće deda, a njegova ćerka Miljana na svet će doneti malog dečaka.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Aca Lukas postaje deda

Kako Alo saznaje, lekari su na poslednjem ultrazvučnom pregledu otkrili pol Miljaninog deteta, a radosnu vest pevačeva ćerka je odmah saopštila partneru i porodici.

- Iako Lukas ima sinove Lazara i Andreja i ćerke Miljanu i Viktoriju, cela njegova porodica navijala je da se rodi još jedan dečak. Otkako im je Miljana saopštila radosne vesti, njena braća ne mogu da sakriju oduševljenje što će postati ujaci dečaku. Čak i kada im je rekla da je u drugom stanju, cela folkerova porodica bila je složna u stavu da prvo unuče u nizu mora da bude muško. Čak su joj u šali govorili da se devojčici neće toliko obradovati kao dečaku - kaže za Alo izvor blizak pevaču i objašnjava da je vest da će dobiti unuka posebno ganula Lukasa.

- Otkako je saznao da će postati deda, Aca je odlučio da se malo uozbilji i da započne spokojniju fazu života. A još kada mu je ćerka saopštila da čeka dečaka, njegovoj sreći nije bilo kraja. Jednostavno, to ga je toliko obradovalo i malo je reći da je srećan što lepim vestima može da završi ovu godinu, uprkos svim turbulencijama. Nedavno se cela pevačeva porodica skupila na ručku, kako bi proslavila radosne vesti, a Lukas je posebno bio pažljiv prema trudnoj ćerki Miljani i njenom izabraniku Marku. Sa nestrpljenjem očekuje trenutak kada će postati deda, a kada se to desi, planira da napravi veliko slavlje - kaže naš izvor.

Inače, Miljana Vuksanović je nastarija Lukasova ćerka, koju je dobio sa prvom suprugom Svetlanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading