JOKSIMOVIĆ SNIMA FILM O TOMI ZDRAVKOVIĆU!

Autor: Novosti, Republika

Zabava

27.12.2017

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Željka joksimovića ova godina bila je itekako uspšena. pored uspešnih koncerata, poznati pevač je ove godine po treći put postao otac. Nakon uspešne 2017. Joksimović priprema nešto potpuno drugačije za narednu godinu.

RepublikaFoto: instagram.com/tomislav_toma_zdravkovic

Joksimović se, kako kaže, rado vraća filmskoj i pozorišnoj muzici, a sledeće godine produciraće igrani film o legendi narodne muzike Tomi Zdravkoviću.

- Sprema se dobra priča, s obzirom na to da već dve i po godine intenzivno razmišljam da kao producent radim film o Tomi. Dugo sam razgovarao o tome sa mojim kumom i menadžerom Banetom Obradovićem, koji je porodični zastupnik lika i dela Tome Zdravkovića. Okupio sam dobru ekipu i mislim da ćemo sakupiti sredstva i sredinom sledeće godine snimiti film. Pokušaću da kao producent budem na visini zadatka.

- Kroz film ćemo na specifičan način objasniti kako smo videli Tomu, velikana naše scene, ali glumačka podela još nije urađena. Razgovarao sam i sa prijateljima Draganom Bjelogrlićem i Nikolom Pejakovićem koji je napisao scenario za film - rekao je Joksimović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading