CECINOM VELJKU SPREMALI SAČEKUŠU NA KRSNU SLAVU

Autor:

Zabava

23.12.2017

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović proslavila je sa decom Anastasijom i Veljkom krsnu slavu Sveti Nikola uz brojne prijatelje i pripadnike džet-seta. Kako Srpski telegraf saznaje, tokom slavlja oko njihove kuće kružio je džip marke tojota, a po navodima izvora, Veljku Ražnatoviću spremali su sačekušu. Slučaj je prijavljen policiji, a istraga je u toku.

RepublikaFoto: Vladimir Lukić
Cecina kuća

Naime, na dan slave 19. decembra nepoznate osobe su više puta prošle pored kuće folk zvezde u Ljutice Bogdana, a nakon što je obezbeđenje uočilo da je vozilo više puta osmatralo kuću, pozvana je policija, koja je sat kasnije uspela da pronađe osumnjičene.

- Dana 19. 12. 2017. godine oko 22 sata nepoznate osobe su više puta prošle u džipu tojota pored kuće Svetlane Ražnatović u Ljutice Bogdana dok se unutra održavalo slavlje kojem su prisustvovale brojne poznate ličnosti. Policija je po dojavi krenula u potragu i sat vremena kasnije pronašla sporni džip na Čukarici. Vozač S. P. priznao je da je bio u blizini Cecine kuće i potvrdio da je s njim bila još jedna osoba koja nije zatečena. U daljem razgovoru on je rekao da poznaje Veljka Ražnatovića, s kojim se jedno vreme i družio, ali da više nisu u dobrim odnosima. Međutim, pravdao se da je bio na slavi kod prijatelja koji živi u blizini, a da su se oko Cecine kuće njih dvojica vrteli džipom jer su pokušavali da izbegnu gužvu u saobraćaju. Policija je pretresla njegov džip, ali pošto ništa sumnjivo nije pronađeno, on je pušten, a o ovom incidentu biće nastavljena istraga - navode u policiji i dodaju:

Vozač S. P. priznao je da je bio u blizini Cecine kuće i da poznaje Veljka, s kojim nije u dobrim odnosima. Pravdao se da je bio na slavi kod prijatelja koji živi u blizini, tvrdi izvor iz policije

 

- Sumnja se da su S. P. i nepoznato lice koje je bilo s njim osmatrali kuću u nameri da uoče Ražnatovića i organizuju sačekušu nakon što napusti porodični dom. U pitanju je neki sukob čiji detalji još nisu poznati, ali će nakon detaljnije istrage biti jasnije zbog čega su se ustremili na Veljka Ražnatovića.

Kako dalje saznajemo od izvora bliskog porodici Ražnatović, Ceca je veoma zabrinuta zbog toga što se neko nameračio na Veljka jer je i ranije umeo da upada u sukobe i tuče.

- Ceca je uključena u tok istrage i pojačala je mere bezbednosti za Veljka. Ona najbolje zna da ni obezbeđenje nije garancija kada neko reši da ti naudi. Veljko ju je ubeđivao da niko nema razlog da ga uzme na zub, ali možda je to rekao iz straha da ne razbesni neprijatelje prijavom u policiji - zaključio je izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Svetlanom Ražnatović, ali do zaključenja broja ona nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Učestvovao u obračunu

Veljko Ražnatović učestvovao je u dogovorenom obračunu između dve grupe mladića u Laktašima. U jednoj su bili braća Petar (29) i Aleksandar Zolak (28), Dalibor Rogić (22) i Boban Latinović (22), svi iz Laktaša, i njih četvorica su posle sukoba uhapšeni.

RepublikaFoto: Vladimir Lukić
Cecina kuća

U drugoj grupi, prema izjavi jednog od učesnika, ali i više svedoka obračuna, bili su Veljko Ražnatović, Ognjen Glišić, izvesni Marjanović i još najmanje dvojica mladića, koji su pre dolaska policije pobegli s mesta obračuna. Policija je tragala za Ražnatovićem, koji je ubrzo u pratnji advokata došao u banjalučku policiju, gde je ispitan na okolnosti učešća u masovnoj tuči u centru Laktaša tokom koje je došlo i do pucnjave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading