CECA U BRENINOM FILMU

Zabava

22.12.2017

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Lepa Brena snima dokumentarni film o svom životu "Hajde da se volimo 4", u kom se, pored brojnih glumaca i pevača, pojavljuje i njena koleginica Svetlana Ceca Ražnatović.

RepublikaFoto: DŽ. KOKO
"Hajde da se volimo"!

Naime, Brena je prošlog meseca predstavila spot za prvu pesmu sa novog albuma "Zar je važno da l' se peva ili pjeva", a u video-ekranizaciji nalaze se delovi dokumentarca koji radi paralelno s novim CD. U pomenutom spotu folk pevačica okupila je sve junake filmova "Hajde da se volimo", gde su joj gosti i glumci Nikola Kojo, Dragan Bjelogrlić, Emir Hadžihafizbegović, kao i pevačica Nikolina Kovač i mnogi drugi. Međutim, u spotu za numeru ne pojavljuje se pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, a kako saznajemo, upravo ona zauzeće deo kadra u filmu o Breninom životu.

Ceca je jedno od mnogih iznenađenja koje je Brena spremila u svom novom ostvarenju

RepublikaFoto: DŽ. KOKO
"Hajde da se volimo"!

- Ceca i Brena su dve najpopularnije pevačice u Srbiji, zato i ne čudi što će obe biti deo filma koji se snima. Brena je odlučila da uradi dokumentarac o prošlim, srećnijim godinama, kad je dostigla vrhunac slave i popularnosti, a kako je pored nje ogromnu popularnost uživala i Svetlana Ražnatović, poželela je da i ona bude deo video-ostvarenja. U filmu će se prikazati svi najbitniji delovi Brenine karijere, uključujući i njene uspehe sa Slatkim grehom, kao i brojne koncerte na kojima je publika željno iščekivala da vidi omiljenu pevačicu - otkriva izvor za Srpski telegraf i dodaje:

RepublikaFoto: DŽ. KOKO
"Hajde da se volimo"!

- Brena je stupila u kontakt sa Cecom kako bi joj iznela ideju za dokumentarac i predložila joj da i sama bude deo. Pevačice su se brzo dogovorile, Svetlana je sa zadovoljstvom pristala da bude deo "Hajde da se volimo 4" i priseti se nekih lepših vremena. Informacija da će se i Ražnatovićeva pojaviti u filmu zasad se drži u tajnosti jer je ona jedno od mnogih iznenađenja koje je Brena spremila - zaključio je izvor za Srpski telegraf.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Brenom i Cecom, ali do zaključenja broja one nisu odgovarale na naše pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mila

22.12.2017 21:35

Nula bodova za Brenu!