Anabela odlepila: Videla muža sa Sorajom!

Autor: Informer, Republika

Zabava

20.12.2017

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je doživela nervni slom zatošto je Andrej Atijas bio u klubu sa Sorajom Vučelić, a kap koja je prelila čašu bilo je to što je okačio fotografijua sa njom.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Porodica Atijas

Kako Informer saznaje Anabela Atijas žestoko se posvađala sa svojim mužem zato što je proveo veče sa Sorajom Vučelić.

Kako Informer saznaje njih dvoje su bili zajedno u jednom beogradskom klubu do ranih jutarnjih sati.

- Prvo je u klub došao Andrej sa društvom, a ubrzo potom pojavila se i Soraja sa dve drugarice i sela u separe pored njega - kaže izvor koji se zadesio tamo i dodaje da su delovali veoma blisko.

- Anabelin muž je pitao da se upoznaju, a ona joj je rekao: " ti si baš super, uživo si kao barbika". Ona mu se zahvalila i nastavili su da ćaskaju - kaže izvor za Informer.

U jednom terenutku je Andrej pitao da se fotografišu, na šta je Soraja pristala. Fotografijom se Andrej pohvalio na Instagramu, što ga je koštalo svađe sa Anabelom.

Anabela je zatim ispsovala Andreja i poručila mu da to nije očekivala od njega.

- Nikada nije bila besna kao tad. Nije mogla da veruje da bi on uopšte pričao sa Sorajom, a kamoli kačio slike sa njom. Bila je zgrožena, ljubomorna i besna u isto vreme - kaže izvor blizak pevačici za Informer.

Kada je video  koliko ima sati, Andrej je brže bolje hteo da izbriše fotografiju što mu Anabela nije dozvolila, jer nije želela da vidi koliko ju je zapravo cela priča pogodila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nina

20.12.2017 10:12

Kako ono beše natpis na dukserici koju je poslala Luni....aha setih se KARMA -- is a biyatchhhh

Logicno

20.12.2017 13:22

Andrej slusa da ljubav moze da se desi i da su ljudska osecanja neukroTva. Volela bih da se neka Soraja ili Bljuna zaljube, slobodne su, mlade su pa je to "prirodno" . Iskreno verujem Bukva da ce ti se desiti ono sto propagiras vec danima pred svima nama, od srca ti to zelim!

Nels

20.12.2017 18:27

Sad će ona reći kako se mi radujemo tuđoj nesreći, ali kad ona naziva Slobin brakom fiktivnim, i kada se raduje što se on razvodi da bih Lunjata bila srećna onda to nije ništa. Anabelci nijedan muškarac neće sebi dozvoliti da bude sa ženom koja javno podržava ovo što ti podržavaš. Vratiće se tebi troduplo!