Stevan Anđelković: Ženim se i pravim decu!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

19.12.2017

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednik četvrte sezone humanitarnog takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato" prema glasovima publike je Stevan Anđelković, koji je nagradu od 25.000 evra dodelio Klinici za onkologiju.

RepublikaFoto: FOTO M. JOŠIDA
Pobednik Stevan Anđelković

Mladi pevač u svom prvom razgovoru nakon proglašenja podelio je svoje utiske sa našom ekipom i priznao za Srpski telegraf da je najzad vreme za ženidbu!

- Još uvek sam u blagom šoku. Uopšte nisam očekivao pobedu, pogotovo što sam na kraju ostao sa sjajnom Tijanom Dapčević. Spremao sam se i svu energiju sam uložio u to da nastup bude što bolji, ali pobedu nisam očekivao, ostao sam zatečen.

Nisam očekivao da će Milica biti u studiju uz mene. Ona je sve to tajno isplanirala sa mojom devojkom

Šta je prvo što ćeš da uradiš sada nakon pobede?

- Prvo da proslavim sa prijateljima i devojkom. Nataša mi je bila najveća podrška jer je pratila sve sa mnom od samog početka. Sada kada je sve završeno, želim da stanemo na ludi kamen, a želim i dečicu. Vrlo je izvesno da će se sve to dogoditi u 2018. godini!

RepublikaFoto: FOTO M. JOŠIDA
Stevan Anđelković

Ko je bio tvoj favorit? Koga si ti video kao pobednika?

- Bio sam ubeđen da će Tijana Dapčević pobediti. Ona ili Edita Aradinović. Ja pobedu nisam očekivao. Mislio sam da će se njih dve boriti za prvu nagradu, a da ću ja biti treći.

Koja imitacija ti je bila najteža?

- Težak mi je bio Farel Vilijams, Toše Proeski i Oliver Dragojević. Najveću tremu sam imao dok sam izvodio ove tri imitacije. Ogromna tenzija.

Jesi li znao da će tvoja drugarica i koleginica Milica Todorović biti u publici ili je sakrila to od tebe?

- Nisam znao! Ona je sve to tajno isplanirala sa mojom devojkom. Drago mi je da su obe došle da me podrže.

RepublikaFoto: FOTO M. JOŠIDA
Tvoje lice zvuči poznato!

Zašto si za finale birao baš imitaciju Elvisa Prislija?

- To je jedan sjajan umetnik, veliko ime i nimalo lak zadatak, ali hteo sam da postavim sebi taj izazov. Mislim da je sve ispalo dobro na kraju.

Je li se tokom takmičenja osećalo rivalstvo?

- Sa moje strane nikada.

A od tvojih kolega?

- Pa mislim da nije. Meni i samo ispadanje u toku šou-programa nije prijatno jer mislim da smo svi ovde sa jednim ciljem, jednim humanim ciljem, tako da, što se mene tiče, ovu nagradu smo svi zajedno osvojili. Novac će biti namenjen dečjem odeljenju na onkologiji Kliničkog centra Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading