(FOTO) STANIJI SEVNULE GUZA I CICAMACA

Zabava

13.12.2017

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobrojevićka se na snimanju novogodišnjeg programa pojavila u providnoj beloj haljini kao sa plaže.

Foto: e-stock/KOBRA
Stanija Dobrojević

Starleta i pevačica Stanija Dobrojević rešila je da i u novu 2018. uđe gologuza!

Naime, ona je iz sunčanog Majamija na snimanje Pinkovog novogodišnjeg programa pristigla u providnoj beloj haljini kao sa plaže i sve vreme i iza scene i na sceni pozirala otkrivajući obline, ali i intimne delove tela.

Stanija: Moja priroda me tera da se oblačim provokativno

Atraktivna Stanija očigledno je svima želela da pokaže kako njoj gaćice nisu potrebne, te je tanku tkaninu pomerala u stranu i svima ponosno pokazala međunožje i uvežbanu zadnjicu.

I mnoge druge pevačice potrudile su se da pokažu kako su i te kako radile na svojoj liniji, te su se pojavile u oskudnim odevnim kombinacijama, međutim, Stanija je prednjačila. Paparaco Srpskog telegrafa imao je priliku da uslika kako seva Stanijina guza dok ona ponosno na Pinkovoj svečanoj sceni izvodi zavodljivu koreografiju.

 

Foto: e-stock/KOBRA
Stanija Dobrojević

- Oduvek sam volela da se oblačim provokativno, moja priroda me tera na to. Mom dečku u Americi zasad ne smeta, ali videćemo kako će biti u braku. Shvata moj posao iako je malo ljubomoran - priznala je Stanija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading