Pinkove zvezdice odlaze na Evroviziju?!

Autor: pink.rs, Republika

Zabava

08.12.2017

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na najprestižnijem evropskom takmičenju "Evroviziji" možda će se pojaviti jedan od učesnika Pinkovih zvezdica.

 

#pinkovezvezdice #pinkovezvezdice4

A post shared by Official Profile | Singer ?? (@igorlazarevic_official) on Nov 22, 2017 at 7:47am PST

Naime, Igor Lazarević i Matija Vukašinović  pojedinačno su konkurisali za srpskog predstavnika na Evrosongu i sada čekaju rezultate.

- Poslao sam pesmu na konkurs i čekam da vidim da li će ona proći. Deset pesama prolazi, ali ne znam kad ćemo dobiti informacuju da li su prošli. Samo će žiri glasati, neće biti glasanja publike. Ja sam radio muziku i tekst, a u saradnji sa Markom Konom i Ivanom Bambijem radio sam aranžman - kaže Igor za pink.rs.

On i Matija bili su učesnici prve sezone "Pinkovih zvezdica" u kojoj je došao do finala. Ova dva momka suočiće se sa ozbiljnim konkurentima poput Aleksandra Milića Milija i grupe "Miligram".

 

 

- Ja sam čuo od nekoga da se prijavio Mili, ali ništa to nije sigurno, ne znam ni od koga sam čuo - kaže Igor koji je prokomentarisao i informaciju da je za "Evrosong" ove godine konkurisala i Jelena Tomašević članica žirija "Pinkovih zvezdica", ali i Maja Nikolić.

- Maju Nikolić ne poznajem, a što se tiče Jelene, čudan je to osećaj, jer mi je bila u žiriju. Sad ću morati da se postavim kao kolega prema njoj. Stvarno se čudno osećam sad kad znam da ću da se takmičim protiv jedne Jelene Tomašević - iskreno je izjavio mladi pevač.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading