DŽEJ JE NA SNIMANJE DOŠAO POLUMRTAV, SVI SMO PLAKALI! Bane Vidaković otkrio POTRESNE detalje poslednjeg susreta sa pevačem!

Autor: Republika.rs

Zabava

29.07.2021

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džej Ramadanovski samo nekoliko meseci pre iznenadne smrti snimio je kadrove za film "Vikend sa ćaletom", a sada je jedan od glavnih glumaca Bane Vidaković otkrio potresne detalje sa snimanja.

Foto: instagram.com/dzej_ramadanovski
Džej Ramadanovski

Glumac Bane Vidaković  nedavno je odigrao veoma zapaženu ulogu Bate Konja u filmu "Vikend sa ćaletom" koji je kasnije pretočen i u seriju, s bozirom na to da se premijera desila usred pandemije, te bioskopi nisu radili punim kapacitetom.

U jednoj od poslednjih scena pojavio se i čuveni Džej koji je otpevao dve pesme specijalno za ovaj film. Kasnije će se ispostaviti da mu je ovo maltene i poslednje javno pojavljivanje s obzirom na to da je preminuo početkom decembra prošle godine.

- Bilo je dosta tužno i potresno na tom snimanju zato što je on od onih likova koji su se oduvek isto ponašali.  Jedva je došao na snimanje, jedva je hodao. Na naše zapanjenost otpevao je dve pesme, iako je već  jedva i govorio, međutim, on je toliko želeo da to odlumi. JEzda je počeo da plače, ja sam isto ali sam se sklonio u stranu jer je bilo glupo da svi na setu plačemo. Gledali smo njega onako maltene polumrtvog.. - rekao je Vidaković za SrbijaDanas.com

Glumac je dodao i da je Džeja poznavao celog života i iz perioda kada se bavio šibicarenjem, kao i posle kada je imao novac i on je uvek bio isti, nikada ga popularnost nije promenila.

 

 

BONUS VIDEO:

CECA BOJKOVIĆ NAKON POLA VEKA KARIJERE SARAĐUJE SA PETROM BOŽOVIĆEM: Život je čudan!

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading