SUBOTIĆEVA PROGOVORILA O SUROVOM IŽIVLJAVANJU TOKOM TRUDNOĆE: Stavila sam naočare da me niko ne prepozna, NISAM ZNALA ŠTA DA RADIM!

Autor:

Zabava

29.07.2021

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić otkrila detalje medijskog linča!

RepublikaFoto: Youtube printscreen/Aleksandra Subotic
Aleksandra Subotić

Aleksandra Subotić sa majkom Ljubom progovorila o porodičnoj situaciji za Espreso.

Njih dve su pričale o svemu onome što je javnost zanimalo godinama unazad.

I dok svi pričaju o tome kako je ona nova učesnica Zadruge, Aleksandra se vratila u prošlost i otkrila koji period joj je bio najteži.

"To je period kada sam bila trudna. Nisam znala da se snađem, niti šta da radim i nisam imala jednu dobru osobu pored sebe koja je mogla da me uputi u nešto ispravno pa sam tako stalno išla iz greške u grešku. Ja sam tada bila druga godina srednje škole i preživljavala sam surovi medijski linč, sećam se da sam jednom stavila naočare kako bih otišla po novine i molila sam se da me niko ne prepozna."

Aleksandra smo pitali i kako se Magdalena slaže sa Pecom, a rijaliti zvezda nam je iskreno ispričala jednu zanimljivu situaciju.

"Jednom smo bili na bazenu svi zajedno, a Magdalena je previše zaštitnički nastrojena prema meni i u jednom momentu me je Peca poprskao vodom, ona je to shvatila pogrešno, naljutila se i nije mogla da veruje da je to uradio (smeh) . "- priča Aleksandra pa dodaje:

"Oni se generalno slažu savršeno i baš je skoro rekla kako joj je drago što joj je baš Peca otac."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading