(FOTO) DAVAO JE BIVŠOJ NOVAC NA RUKE: Isplivala istina o Marini i Darku, oglasila se pevačeva majka i progovorila o svemu!

Autor:

Zabava

29.07.2021

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branka Lazić progovorila je o snajkama.

Kao bomba odjeknula je informacija u medijima da je Marina Gagić bivša verenica Darka Lazića uputila žestoke pretnje njegovoj sadašnjoj devojci Barbari Bobak. Ni Lazić, a ni njegova lepša polovina nisu hteli Marini da daju prostora u medijima, pa se nisu ni oglašavali tim povodom, ali sa druge strane, pevačeva Branka Lazić imala je svoje mišljenje o svemu.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ, E/Stock/Č. Vukojičić, Instagram/barbara.bobak
Lazić sa devojkama

Za razliku od Barbare i Darka, koji svakodnevno objavljuju fotografije i snimke kako uživaju, njegova majka prokomentarisala je navode i naslove u medijima koje je pročitala prethodnih nedelja.

- Ne bih ja da komentarišem Marinin i Barbarin odnos. Svaku Darkovu odluku poštujem, ali ja tu devojku ne poznajem pa nemam ni mišljenje o njoj. Sin me još uvek nije upoznao sa njom. Ne bih da komentarišem ni Darkov i Marinin odnos, oni su se razišli, to je njihova stvar. Znam da je on Alekseju dobar otac, i vi kada ste bili kod nas videli ste da je Marina dovela dete i da su normalno pričali. Darko je njoj davao novac do sada, to sigurno znam, nije joj uplaćivao na račun nego joj uvek sve davao na ruke. Ne znam, iskreno kakve su to sada priče i o čemu se radi, to su njihovi odnosi, ali ono što znam je da je on zaista dobar i odgovoran otac prema sinu - istakla je Branka za Kurir.

RepublikaFoto: instagram.com/milanbranka
Darko i Branka

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading