VAŽILA JE ZA NAJLEPŠU SRPSKU VODITELJKU, PA POSLE UDAJE ZA BIZNISMENA NESTALA SA SCENE! Ovako danas izgleda Branka Nevistić!

Autor: Republika.rs

Zabava

28.07.2021

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Branka Nevistić važila je za jednu od najlepših u Srbiji, međutim, o njoj se već godinama ništa ne zna s bozirom na to da je posle udaje potpuno promenila život iz korena.

Foto: youtube.com
Branka Nevistić

Naime, posle udaje za biznismena Branislava Grujića šarmantna voditeljka Branka Nevistić povukla se iz javnog života i posvetila se potpunosti bračnoj sreći.

O njenom životu se godinama ništa ne zna, iako je aktivna na društvenim mrežama, pa njeni fanovi makar imaju uvid u to da je srećna i ispunjena. Mnogi gledaoci i dalje žale zbog toga što se povukla iz medija jer je stekla velike simpatije kod njih tokom višegodišnje karijere.

 

 

Ono što je sigurno, Branka i dalje uživa u bračnoj sreći, te svako trenutak koristi kako bi sa suprugom posetila neku od egzotičnih destinacija.

 

 

S godinama kao da se oupšte nije promenila, te je blistavi osmeh i dalje tu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Srbin

30.07.2021 22:02

I dalje lepa žena. Prirodna lepota, pamet, elegancija.

Tota

20.04.2022 14:10

Ne lazite vise! Ona NIKADA nije bila udata pre ovoga!