(FOTO) OTKRIVENO U KOM JE MESECU! Mirka Vasiljević ŠOKIRALA sve: Koja sam nedelja ili mesec? Pitaju me ljudi, a ja ne znam!

Autor: Republika.rs

Zabava

27.07.2021

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirka progovorila o četvrtoj trudnoći!

RepublikaFoto: printscreen

Priznala da ne zna ni koji je mesec!

Glumcica Mirka Vasiljević, koja će uskoro sa nevenčanim suprugom Vujadinom Savićem dobiti i četvrto dete, o svom blagoslovenom stanju govorila je u emisiji Ognjena Amidžića.

Ona se na samom početku emisije "Amidži šou" našalila na šalu voditelja da je u svakoj televizijskoj sezoni ona trudna.

- Potpuno je bezveze da moja trudnoća ne obeleži neku tvoju sezonu, barem da otvori, bude u sredini, zatvori... Ja sam to više zbog toga, da te ispoštujem maksimalno - našalila se Mirka, koja sve do skoro nije znala u kom se mesecu trudnoće nalazi, te je pomoć zatražila od doktorke:

RepublikaFoto: printscreen
Nasmejla je naciju!

-Baš sam skoro bila kod doktorke, rekla sam joj:"Je l' možete da mi kažete koja sam nedelja ili mesec, pitaju me već ljudi, a ja ne brojim to?". Kako mi je ona rekla, to je šest i po, skoro sedam... - objasnila je Mirka, koja se potom prisetila i jedne urnebesne situacije koja joj se desila u komšiluku.

- Skoro sam ušla u pekaru nešto da kupim i jedna simpatična radnica mi je rekla:"Šesto, a?", ja reko:"Jeste gospođo, šesto! Ako je vama milo, nek bude šesto- nasmejala se Mirka, a nasmejala je i naciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading