LJUPKA STEVIĆ OTKRILA SVE DETALJE PLJAČKE: Sve su mi odneli, bitno da mi je glava na ramenima!

Autor: Republika.rs

Zabava

27.07.2021

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ljupka Stević čak tri puta bila je na meti lopova, a sada otkriva sve detalje pljačke stana.

Foto: instagram.com/ljupkastevic
Ljupka Stević

Stan pevačice Ljupke Stević opljačkan je pre nekoliko dana, a kako ona tvrdi lopovi su uspeli da iznesu sve što je u njemu bilo vredno.

Ipak, ona mnogo ne brine zbog stvari koje su joj ukrali, već za sopstvenu bezbednost: 

-Bila sam dužna da odem i da dam izjavu. Da ispričam šta se dogodilo, pisali su mediji već... Opljačkan je stan treći put... Prvi put na toj lokaciji gde živim sada trenutno... Otišla sam u nedelju, dala izjavu, završila taj svoj deo... Sad je na policiji da odradi svoj deo posla i nadam se da će pronaći tog počinioca - kaže Ljupka za Kurir i dodaje:

 -Odneli su sve što je vredno. Ne bih da detaljišem. Sve vredno su mi odneli... Ja sam bila u Beogradu na splavu, nisam bila kod kuće neka četiri sata. Bilo je pet ujutru kad sam se vratila, policija je odmah izašla na teren. Ostali smo do popodne, dok oni nisu završili svoj deo posla. S obzirom na to da je ovo treći put da se ovo dešava i da sam svaki put ja zaticala stan u takvom haosu, jako sam teško to podnela, ali bitno da je glava na ramenima, pa će se zaraditi... - rekla je Stevićeva, koja se trenutno nalazi u Crnoj Gori.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading