(FOTO) FOLKER MLATI PARE KO SA DRVETA: Pevaču novčanice ispadaju svuda, od ove svote vam neće biti dobro!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

27.07.2021

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vašarski zabavljač napravio je pravi haos!

RepublikaFoto: Printscreen
Era mlati pare

Popularnog folkera Andriju Eru Ojdanića često imamo prilike da vidimo u svakojakim pozama, izdanjima i trenucima, a on je nastavio da šokira javnost objava na Instagramu.

Naime, od kada je počela sezona za estradnjake, oni se ne smiruju i naporno rade, neki čak i više od pola meseca provedu na nastupima, što govore i njihovi puni džepovi para. Izgleda da i Era spada u tu kategoriju ,,punih k'o brod" pevača.

RepublikaFoto: Printscreen
Era

On je na Instagramu objavio fotografiju sa jednog vašara na kom je nastupao, a ono što je svima privuklo pažnju jeste koliko novčanica ima na glavi. Ojdanić je poznat kao neko ko je stekao veliko bogatstvo radom na estradi, a sada je pokazao i koliko zarađuje na jednoj vašarskoj tezgi.

Novčanice nisu mogle da se prebroje, ali ih je bilo i u evrima, i u dinarima, a preovladavale su ljubičaste i crvene.

Foto: instagram.com
Era se pohvalio novčanicama

Ojdanić se pohvalio da je nastupao, a kako više nije imao gde da stavlja novčanice, počeli su da mu stavlja iza naočara, te je taj trenutak zabeležio. Izgleda da na estradi ipak nema bankrota, kako su mnogi govorili u medijima, a nakon što su mere zbog svetske pandemije pale, u životu im k'o po loju.

BONUS VIDEO: 

U trendingu sa Zokom 5...#1 Ceca Ražnatović

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vladica

27.07.2021 15:20

A da plati porez?