HTELA DA GA PRIJAVI POLICIJI, ONDA JE USLEDIO ŠOK OBRT: Tanja Rađenović obelodanila detalje o njenom suprugu koji su ŠOKIRALI MNOGE!

Autor:

Zabava

27.07.2021

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka otkrila detalje o suprugu koje je malo ko znao!

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Tanja Rađenović

Voditeljka televizije Pink, Tanja Rađenović već dugi niz godina je u ljubavi sa svojim suprugom Petrom, sa kojim ima dve ćerke - Teodoru i Anđelu.

Poznato je da njen suprug poseduje hotel u rodnoj Budvi, kao i gliser koji redovno koriste kada su na primorju, a neobična ljubavna priča o tome kako su se njih dvoje upoznali je hit.

Voditeljka je živela na Dorćolu, a postojala je mogućnost da se u zgradi otvori kafić, što ona nije želela. Vlasnik tog kafića bio je njen sadašnji muž.

- Zanimljivo je da sam se u to vreme borila da se ne otvori kafić u mojoj zgradi u tadašnjoj “silikonskoj dolini” na Dorćolu, htela da prijavim. Sudbina je htela da kafić bude otvoren i pored moje borbe i da za to bude zaslužan moj budući muž, za koga sam se udala nakon godinu dana - rekla je svojevremeno Tanja dodajući da se njihovo venčanje i danas prepričava kao jedna odlična zabava.

- To je bila najbolja žurka na kojoj sam bila. Igralo se po stolovima i veselilo do duboko u noć. Venčanje i veselje bilo je u hotelu, a prvo smo se venčali u Sabornoj crkvi - ispričala je Tanja tada, a prenosi Mondo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading