EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU.RS! Nakon što je herojski spasio devojku od SAMOUBISTVA, Vojaž se oglasio, pa poslao JAKU PORUKU JAVNOSTI: NISTE SAMI!

Autor: Aleksandra DIMIĆ

Zabava

26.07.2021

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Vojaž povodom jučerašnjeg događaja, kada je uspeo da spreči samoubistvo jedne mlade devojke.

Foto: Republika/youtube.com/printscreen
Mihajlo Veruović Vojaž

Mihajlo Veruović Vojaž postao je heroj jučerašnjeg dana, nakon što je spasio jedan mladi život. A sada je za portal Republika.rs otkrio kako je izgledala celokupna situacija i čin spašavanja, a ujedno je dodao da ne želi popularnost na kontu ovoga što se desilo, već samo želi da pošalje poruku narodu za koju smatra da bi trebalo da upamte svi.

Vojaž je rekao da se našao sa najboljim drugom u nameri da se biciklama provozaju do reke i tu provedu deo dana, ali da im je u poslednjem trenutku palo na pamet da pređu Brankov most i odu do grada, taj momenat je i bio presudan, ugledali su devojku kako prelazi preko ograde mosta u nameri da oduzme sebi život, kako su bili dovoljno blizu, potrčali su ka njoj, uspeli da je uhvate i obgrle rukama, a onda su otpočeli spasilački razgovor.

-  Pričali smo o tome šta je muči, zašto to želi da uradi, kako se oseća, rekli smo joj da nije sama kroz šta god da prolazi i da tu možemo da budemo celu noć ako želi da porazgovaramo o njenim problemima, da smo tu da bi njoj bilo bolje, a da to što želi da uradi nije izlaz iz problema koji je muči, šta god to bilo - ispričao je Mihajlo, a onda dodao da taman kada su mislili da su uspeli, stvari su ponovo krenule po zlu:

Foto: Instagram/printscreen
Vojaž o jučerašnjem događaju čiji je heroj upravo on

- U momentu se desilo nešto što ne želim da pominjem, zato što je to njena privatna stvar što ju je uspaničilo, počela je da se otima, a mi smo opet shvatili koliko je sati i da možda nećemo uspeti da je zadržimo, odlučili smo da reagujemo, zajedno sa još jednim čovekom koji je tu naknadno došao kao pomoć. Nas trojica smo je prebacili preko ograde, kada nije očekivala da ćemo bilo šta uraditi, prebacili smo je na drugu stranu i tu smo je držali, sedeli i pričali sa njom dok nisu došle policija  hitna pomoć koji su je kasnije odveli.

Nismo mogli da ne primetimo setu u njegovom glasu dok priča o svemu ovome, ali i odlučnost i hrabrost jednog mladog momka, koji je spasio jedan isto tako mladi život, pa nas je interesovalo kako se on oseća posle svega, ali i da li je uspeo da sazna nešto o devojci kojoj je pomogao ili bar da stupi u kontakt sa njom.

- Nismo uspeli da ostanemo u kontaktu, jer u tom momentu ona nije bila niti je mogla biti pri društvenoj svesti, bila je u delirijumu, to je ogromna tuga. Policija i hitna pomoć su uradili svoj posao i odveli je dalje na sigurno, pa priznao da ga je tek naknadno šok stigao.

Foto: Printscreen
Vojaž poslao poruku javnosti

- Nakon toga, kada se sve to završilo, moj najbolji drug i ja smo se samo preksrtili i zahvalili Bogu. Bilo nam je jako drago da smo uspeli tako nešto da uradimo i obojica smo bili u šoku jer smo tek onda postali svesni svega, ali dok se sve to dešavalo, Božijom rukom smo bili vođeni i bili mirni u celom procesu , tako da tek kada se sve završilo adrenalin nas je stigao i šok od svega šta se desilo zapravo.

Vojaž je osetio potrebu da pošalje poruku javnosti, a kako kaže svi bi trebali da je zapamte.

- Ko god prolazi kroz neki teži životni period i šta god da se događa u njihovim glavama, samo neka znaju da nisu sami i da je uvek neko tu ko želi da ih sasluša, ko želi da im pomogne i da izlazi iz toga definitivno nije samoubistvo, da to nikada nije i nikada neće biti tačan odgovor. Uvek je tu neko ko želi da ih sasluša I nisu sami, to je suština svega. Jako mi je drago da smo juče uspeli nekome da spasimo život i da jednu porodicu spasimo crnine - zaključio je reper.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

EVO ŠTA VOYAGE-A ASOCIRA NA VOĆE, A NIJE BRESKVA: Nova epizoda "Zabavnih asocijacija"

 

Komentari (0)

Loading