ČETIRI GODINE BEZ ODNOSA: Miloš Biković i njegova devojka odlučili su da se ČUVAJU ZA BRAK, javnost ostala šokirana, a ona im poručila: MI SMO PRIMER MLADIMA!

Autor:

Zabava

26.07.2021

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brankica Sebastijanović i Miloš Biković u svojoj višegodišnjoj vezi čuvali su se za brak, a do toga nikada nije došlo.

Foto: instagram.com/bikovic
Miloš Biković

Miloš Biković i Brankica Sebastijanović uživali su u velikoj ljubavi, koja je trajala nešto više od četiti godine, javnost je bila ubeđena da će se uzeti, te su i navijali svi za to, a onda se desio obrt. Međutim, jedna stvar je bila veoma čudna u njihovom emotivnom odnosu.

Naime, njih dvoje kao tada mlad par, zaljubljen, pun emocija i strasti, odlučili su da nemaju intimne odnose, već da se čuvaju za brak. Nisu to krili, ali javnost je bila šokirala ovom činjenicom, a Brankici je to smetalo, pa je jednom prilikom odgovorila svima i objasnila svoj tadašnji stav.

- Mislim da je baš ružno sprdati se sa nečim do čega se Miloš i ja držimo. Drago mi je ako možemo da budemo primer mladima u ovakvim vremenima. Ne znam zašto se o tome toliko piše - pričala je tada glumica, naglasivši da se i njen tadašnji momak Miloš, slaže sa ovom odlukom, kao neko ko je odrastao u patrijahalnoj porodici.

Foto: instagram.com/sebastijanovicbrankica
Brankica Sebastijanović


- Seksualnost je privatna stvar i tako treba da ostane. Ponavljam da je svako svođenje ličnosti na njegovu seksualnost čista degradacija - bio je jasan tada Biković u svojim izjavama za medije, a kako je nakon Brankice promenio niz žena, stav mu se očigledno promenio.

 BONUS VIDEO: 

Dragana Mićalović progovorila da li staje na LUDI KAMEN!

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
SEVERNA TRIBINA

26.07.2021 12:34

A sa Mikom Aleksicem ili Lecicem imala li je nesto ?