ANA KOKIĆ ISPUNILA POSLEDNJU OČEVU ŽELJU! Pevačica je rešila posle DVE DECENIJE da mu oprosti, A ONDA JE ON UMRO!

Autor:

Zabava

26.07.2021

06:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Kokić skoro 20 godina nije pričala sa ocem, a onda se sve promenilo pred njegovu smrt.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official
Ana Kokić

Ana Kokić i njena sestra Maja nisu skoro 20 godina pričale  sa ocem Stevanom, a onda se pomirila sa njim neposredno pred njegovu smrt. One su ispunile njegovu poslednju želju, došle su i oprostile mu ono zbog čega nisu želele da imaju kontakt sa njim, prenosi Pink.rs.

Aninom pokojnom ocu je bilo teško što nema kontakt sa svojom decom, patio je, ali se sve promenilo kada se razboleo. Naime, Ana i njena sestra kada su čule da su šanse minimalne da im otac preživi, rešile su da se vide sa njim, a s obzirom na to da je on nedugo zatim preminuo, to im je bila ispravna odluka. Njegovi prijatelji kažu da je on stalno pričao kako ga muči to što do ćerki ne može da dopre i da se godinama trudio i pokušavao, kao i da im je žao što Stevan nije duže uspeo da uživa u pomirenju sa ćerkama.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Ana Kokić o odnosu sa ocem

Pevačica je jednom prilikom istakla da se sa ocem viđala povremeo, ali da je to uglavnom bilo na njenu inicijativu i da su s vremenom skroz prekinuli kontakt. 

- Kad nas je napustio, nisam mogla da shvatim ozbiljnost majčinog i njegovog razlaza. Oni su se sudski razveli 1999. godine, u vreme bombardovanja. U početku smo se viđali, pa se to proredilo. Kada sam shvatila da se sa ocem uvek viđam na svoju inicijativu, rešila sam da više ne insistiram na tome. Bilo mi je teško, ali... Godinama ga nisam videla. Teško mi je i sada, ali mi je u samom početku bilo mnogo teže - rekla je pevačica tada, dok je njen otac govorio da bi voleo da njegova deca čuju njegovu stranu priče.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading