(VIDEO) ISPLIVAO POTRESNI SNIMAK POSLEDNJIH TOŠETOVIH SATI! Pevač se video sa OVOM ŽENOM koja mu je poručila: VOLIM TE, ČUVAJ SE, a onda ga više nije bilo!

Autor: Republika.rs

Zabava

25.07.2021

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzička scena regiona ni godinama nakon pogibije Tošeta Proeskog ne može da se pomiri sa njegovim preranim odlaskom, sada je isplivao snimak nastao samo par sati pre ove nesreće.

Foto: Printscreen
Toše Proeski

Mladi pevač Toše Proeski svojim glasom i harizmom osvojio je region i za kratko vreme stekao i veliko uvažavanje kako javnosti, tako i svojih kolega sa muzičke scene.

Tog 16. oktobra 2007. godine celim regionom zavladao je muk, na vestima su javila da je poginuo Toše. On je nastradao u saobraćajnoj nesreći kod Nove Gradiške. Svi su bili šokirani ovom informacijom, posebno jer je samo nekoliko sati pre kobne nesreće gostovao u jednoj emisiji u kojoj je voditeljki obećao da će se čuvati i sa njom razmenio emotivne, prijateljske reči. Kasnije će se ispostaviti i poslednje.

- Znaš koliko te volim, zlato moje da mi se čuvaš - govorila je pevaču a onda ga snažno zagrlila.

Nekoliko sati posle ovog snimka, odjeknule su Balkanom strašne vesti, Toše je izgubio život nakon nesreće.

Pogledajte video:

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading