(FOTO) ESTRADNI ŠOK! Jelena Karleuša se pojavila na nastupu Maje Berović, isplivala fotka koja će vas iznenaditi!

Autor:

Zabava

25.07.2021

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se niko nije nadao!

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ/ Instagram/karleusastar/
Karli se pojavila na Majinom nastupu

Popularna pevačica Maja Berović prošle noći održala je nastup na jednom novosadskom splavu, a publika je sve vreme đuskala sa njom do ranih jutarnjih sati.

Pevačica je atmosferu dovela do usijanja, a svima je privukao pažnju jedan detalj, koji je isplivao na Instagramu. Naime, poznato je da se Maja i Jelena Karleuša više ne druže, iako su nekada bile prve komšnice, one su zaratile zbog folk dive Svetlane Cece Ražnatović.

RepublikaFoto: instagram.com/filip.ugrenovic
Maja

Podsećanja radi, kada je Maja izbacila fotografiju sa Cecom, Karleuša se našla uvređenom, pa je odlučila da kao što i inače radi, blokira Berovićevu, iako je pre toga nekoliko puta pozajmljivala od nje garderobu i aksesoare, o čemu su i javno pričale. 

Foto: instagram.com
Jelena se pojavila iza Maje

Dok je Maja nastupala na bini, iza nje se pojavila Karleušina slika, odnosno promo poster da će i ona uskoro nastupiti na istom splavu. Svima je to bilo zanimljivo i smešno, a da li će Karli uspeti uopšte da dovede i sličan broj ljudi kao Maja, ostaje nam da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading