(FOTO) ŠAKO OVO NIJE MOGAO NI DA SANJA: Nakon sve podrške koju mu je pružio, OVAJ ISAKOV GEST NIKO NIJE OČEKIVAO!

Autor:

Zabava

25.07.2021

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isak Šabanović ostavio je Šaka Polumentu bez reči nakon što je učinio nešto što niko nije očekivao od njega.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Šako Polumenta

Isak Šabanović bio je jedan od favorita ovogodišnje sezone „Zvezda Granda”, a takmičenje je završio kao drugoplasirani. Veliku podršku pružio mu je stariji kolega, Šako Polumenta, a Isak je sada rešio da mu se oduži za sve.

Naime, on se pojavio u njegovom odmaralištu, da podravi Šaka i njegovu porodicu i zajedno sa njima podeli sreću i radost, a to je na Polumentu ostavilo veliki utisak, te je odmah objavio fotografiju na svom Instagram profilu i napisao poruku koja je izazvala lavinu komentara fanova oba pevača.

– Lepo je to kad dobrom, vaspitanom i porodičnom momku i prijatelju daš javno podršku tokom takmičenja i on zakuca na vrata našeg odmarališta da pozdravi kompletnu porodicu i ostane dan, dva da podeli sa nama zadovoljstvo i uspeh. Tako, moj Isače, samo guraj i gradi svoje puteve. Ja sam ih sam gradio, pa eto vidiš kako se pametni i mudri trud isplati. Vidiš gde sam, a sačuvao sam sve što je sveto, a to je zdravlje, porodica i mir – napisao je Šako ispod fotografije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading