BILO MI JE VAŽNO DA MOGU PRISTOJNO DA ŽIVIM: Lidija Vukićević otkrila kako je RAZVOD UTICAO NA NJU I DECU: DESET GODINA NISAM RADILA!

Autor:

Zabava

24.07.2021

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lidija Vukićević otkrila je kako je živela i preživljavala nakon razvoda.

Foto: instagram.com/vukiceviclidija
Lidija Vukićević

Glumica Lidija Vukićević ima dva sina iz braka sa nekadašnjim fudbalerom Mitrom Mrkelom, a priznala je da period razvoda za nju nije bio lak, prenosi Pink.rs.

Lidija otkrila da je imala kroz život određene principe koje ih se držala, te da joj ni uloge ni slava koju je stekla nisu poremetile i da nikada nije odsupala od onoga što je zacrtala.

Foto: instagram.com/lidija vukićević
Lidija Vukićević

- Nikada nisam gubila sebe. Gluma nije moj život, ona je deo mog života. Najbitnije mi je ono što mi je u kući. Verovatno sam zato i opstala, nisam imala velike uspone i padove, nisam deset godina radila nakon što sam se razvela, ali mi to nije bilo važno. Igrala sam u pozorištu, zarađivala od predstava i bilo mi je važno da sa svojom decom mogu pristojno da živim. Nisam se osećala manje vrednom što se nedeljom uveče ne pojavljujem na televiziji - rekla je glumica za jednu emisiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading