DOK MAMA LUNA ČUVA BEBU, BABA ANABELA ĐUSKA PO SPLAVOVIMA: Pevačica se provodila do ranih jutarnjih sati, a zbog njenog izgleda su svi ŠOKIRANI!

Autor:

Zabava

24.07.2021

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazala je koliko dobro izgleda i kao novopečena baka!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dok Luna čuva bebu, Anabela dominira po splavovima

Pevačica i novopečena baka Anabela Atijas prošle noći napravila je pravi lom na jednom prestoničkom splavu, a njoj se u tome i pridružio njen izabranik Andrej Atijas, kao i pojedini prijatelji.

Anabela je odlučila da nakon dugo vremena ponovo izađe i provede se u noćnom klubu, kao i da se priseti kako je to biti sa druge strane bine, kada ne mora da nastupa. Ona se odlučila za izazovnu kombinaciju, koja je oduzimala dah, a svojim izgledom podigla je atmosferu do usijanja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela

Ona je sa Andrejom sve vreme razmenjivala strastvene poljupce, dok se oko njih masa ljuljana na splavu. Anabela je nedavno postala baka, budući da se njena ćerka Luna Đogani porodila i na svet donela Miu Miljković, ali to pevačicu ne ometa u tome da dominira na beogradskim splavovima.

Svi su bili šokirani Anabelinim izgledom, jer je izgledala kao da je mladost ponovo uhvatila pod svoje, pa dok njena Luna čuva Miu, ona se provodi do ranih jutarnjih sati.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Željko

24.07.2021 10:06

Bebisiterka cuva bebu. Luna ko zna gde je.

Mina

31.07.2021 07:54

@Željko - Koji si ti bezobraznik, Luna nema bebisiterku, u početku su imali ispomoć od patronažne sestre koja im je pričuvala dete na par sati dok su bili u emisiji i to je sve, o svom detetu se brinu Luna i Marko sami, jesi čuo bezobrazniče ?

Miona

24.07.2021 14:13

Bravo Anabelči , bravo Atijas.uživajte u životu. Decu ste svoju odgajili sada Luna neka brine o svom detetu Konačno da imate mir od stresova itd. Uživajte u svojoj ljubavi,prelep ste par. Samo napred. Blankica je andjeo ,pametnica....

Stefa

24.07.2021 20:24

@Miona - Blankica je pametnica jer ide Luninim putem. Več letuje sa dečkom. Zna sve o rijalitijima.