(FOTO) SANDRA AFRIKA SE SKINULA GOLA: Pevačica pozirala na skupocenoj jahti potpuno naga, muškarci spremite se za ono što ćete videti!

Autor:

Zabava

24.07.2021

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je izazvala potpuni haos ovim izdanjem.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Sandra se skinula

Pevačica Sandra Afrika letnje dane provodi ni manje, ni više nego obnažena na jahti. Poznata kao jedna od poželjnijih pevačica na našoj estradi, Sandri nije teško da eksplicitnim fotkama izazove haos na društvenim mrežama.

Često imamo priliku da Afriku vidimo u izazovnim kombinacijama, korsetima, tangama, a sada je otišla korak dalje, pa se oslobodila svih stega i pustila telo da diše na suncu, a na sebi je nosila samo šešir. 

Pa dobro šta, lagano - napisala je pevačica u okviru svoje objave koja je verujemo šokirala njene pratioce.

Mnogi fanovi su postavljali pitanja na čijoj je to ona jahti i ko je slika golu. Pretpostavlja se da Sandra i dalje uživa sa svojim drugom Borom Santanom na jahti bivšeg dečka Tamara Đurić, Makaronom sa kojim je uslikana u provodu pre samo nekoliko dana, a možda su se i smuvali.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading