SKANDAL U SURČINU: Goca Božinovska besna kao ris, sin i snajka joj spiskali 10. 000 evra, ne može da dođe sebi!

Autor:

Zabava

24.07.2021

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije otkrile o čemu se radi.

RepublikaFoto: ST/V. Lukić
Goca i Mirko

Pevačica narodne muzike Goca Božinovska veoma je popustljiva i prema sinu, ali i prema snaji, ali jedna stvar ju je sada poprilično iznervirala pa se posvađala sa Bojanom i Mirkom, o čemu svi bruje.

Poznato je da je Mirko Bojanu doveo u porodičnu kuću u Surčinu da žive, a njih dvoje su odlučili da renoviraju sprat na kom će živeti sa bebom, koju uskoro očekuju.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Mirko i Bojana

Međutim, ono što se Goci nije dopalo jeste to što su sada prešli na renoviranje bazena i dvorišta, a kako ona smatra, nikako nije vreme da to sada rade. S obzirom na to da za mesec dana postaju roditelji i da će im biti potrebno mnogo novca za dolazak sina na svet, renovoranje bazena je moglo da čeka:

- Goca se iznervirala jer smatra da uopšte nije bio momenat da se renovira bazen, ništa nije falilo ni starom. Prvo su ogromne pare dali da srede sprat, a sad su prešli i na dvorište. Stavljali su nove pločice, kupili drvo banane, velike ležaljke od ratana, stavili su sve to u bazen, pa uveče kad upale sija kao Las Vegas. Potrošili su skoro 10.000 evra.Pored bazena ima jedan deo sa ljuljaškom i klackalicom i to sad Bojana i Mirko planiraju da pretvore u parkić za sina - otkriva Gocina komšinica, prenosi Alo.rs.

 

 

- Bojana baš ima stila i Goci se sve to sviđa, nego smatra da preteruju jer sada ih čekaju bitnije stvari. Kaže: ‘Sad kad treba beba da stigne, oni se rasipaju na gluposti’ i u pravu je žena. Ipak su oni mladi, nisu osetili šta znači nemati i šta je borba za dinar, Goca im daje savete, ali niko je ne sluša - otkriva komšinica. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading