(FOTO) KNJIGA O LEPOJ BRENI ĆE OTKRITI SUROVU ISTINU: Ovo je pevačica koju je SABOTIRALA, bila joj je najveća konkurencija!

Autor:

Zabava

24.07.2021

06:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, a istina će vas šokirati!

Foto: youtube.com/printscreen
Lepa Brena

Pevačica i rijaliti zvezda Zorica Marković napravila je pravu pometnju na estradi, kada je otkrila da će svoju autobiografsku knjigu nazvati ,,K*rvo, usr*ću ti se u život", a cilj je da raskrinka pojedine kolege. Zorica je odlučila da obelodani sve strogočuvane tajne sa estrade mnogih pevača, a sada je i otkrila delić knjige koju priprema, a radi se o koleginici Lepoj Breni, kojoj je, kako kaže, bila najveća konkurencija na početku karijere.

- Jedno celo poglavlje ću posvetiti Lepoj Breni. Ispričala sam da sam joj svojevremeno samo ja bila rival, zbog čega su me sputavali i podmetali mi nogu, ali nikada nisam odala detalje koje ću otkriti u knjizi - zaintrigirala nas je Markovićeva.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Zorica o Breni

Menadžeri su shvatili da sam Breni ja jedina realna konkurencija, zato su me stavljali da budem u drugom planu, nisu dozvolili da se ističem jer sam joj bila za petama, a sve ću to napisati u autobiografiji - objasnila je Zorica i dodala da se nimalo ne plaši reakcija kolega.

Verovatno će se mnogi ljutiti, ali to me ne zanima, o tome je trebalo da razmišljaju kad su radili stvari koje nije trebalo da rade. Za sada me niko nije zvao jer verovatno ne pretpostavljaju da će se baš oni naći u knjizi - rekla je pevačica, pa u svom stilu, oštro poručila:

- Imaju razloga da strepe jer nisu otkrili do kraja sve o svom životu. Moja knjiga će zasigurno napraviti pometnju na estradi, u moje kafane su dolazili sa ljubavnicama, ali njihova neverstva nikada nisu procurila u javnost. U knjizi će sve da izađe na videlo - dodaje ona. Zorica, međutim, ističe da ne zna kada će knjiga „Ku*vo, us*aću ti se u život“ biti objavljena jer ima mnogo obaveza oko kafane koju je pre dva dana otvorila.

Ne mogu sada da se posvetim knjizi jer sam tek otvorila novu kafanu. Želim da je razradim i da se posvetim tome. Najveća podrška uz sina Iliju mi je naravno Vesna Zmijanac, koja će tradicionalno nastupiti kod mene u lokalu, ali tek nakon što u septembru održi koncert. Planiram da dovedem velike zvezde - rekla je Zorica za Alo.rs.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Delić knjige ,,K*rvo, usr*ću ti se u život"

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading