(FOTO) ANA I NATAŠA ZARATILE ZBOG RASTE? Puklo prijateljstvo pevačica, a ovo je dokaz!

Autor:

Zabava

23.07.2021

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana ljuta na Natašu zbog pesme sa Rastom?

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ, E-Stock
Ana ljuta na Natašu

Novosadska barbira Nataša Bekvalac ukrstila je glas sa reperom Stefanom Đurićem Rastom, te su izbacili pesmu, nakon čega je usledio estradni skandal.

Naime, poznato je da je Rasta bio u kratkotrajnom braku sa pevačicom Anom Nikolić, kao i da su u ljubavi dobili ćerkicu Taru. Ono što je takođe poznato jeste da su Ana i Nataša bile u odličnim odnosima, sve do dana dok Nikolićeva nije saznala i otkrila da njena drugarica i bivši suprug izbacuju zajedničku pesmu.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ/nstagram.com/stefanrasta
Ana i Rasta

Neko bi to nazvao sujetom, neko ljubomorom, ali je Ana odlučila da otprati Natašu sa Instagrama, a kada su u pitanju poznate ličnosti, vrlo je jasno šta to predstavlja. Svi su se iznenadili ovim Aninim potezom, ali je pevačica ovo odlučila da uradi samo tik nakon što je pesma izašla. Nataša i Ana su se prethodnih godina podržavale u medijima, kad god bi se srele, pozdravi i zagrljaji, kao i lepe reči nisu izostajali, ali se sada sve promenilo.

Mnogi su pomislili da je Ana blokirala Natašu, budući da kada se uđe u pratioce koje prati Bekvalčeva, takođe nema njene koleginice na spisku. 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Rasta

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading