MILICA KON PROGOVORILA O TUMORU: Način na koji je saznala da boluje od kancera PRESTRAVIO JE JAVNOST, EVO SVIH DETALJA!

Autor:

Zabava

22.07.2021

06:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Kon progovorila o tumoru!

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Milica Kon

Voditeljka emisije „Brak na neviđeno“ Milica Kon ne spada u red onih javnih ličnosti koje sa medijima dele detalje iz privatnog života. Baš zato njene poslednje objave uplašile su, šokirale, ali na kraju i dale veliki podstrek i ohrabrenje svima koji se nose sa sličnim problemima.

Iako o tome nije javno govorila, Milica se u prethodnom periodu borila sa kancerom dojke koji je uspešno operisan. Nakon hirurške intervencije koju je imala u KBC Bežanijska kosa, smogla je snage i podelila sa javnošću ohrabrujuće i srećne vesti.

Foto: instagram.com

- Operacija je protekla savršeno, kao i celokupan boravak u KBC Bežanijska kosa. Hvala do neba divnom dr Graniću i celokupnom osoblju. Hvala na brizi i podršci! Trenutno mi je potreban odmor - napisala je voditeljka na Instagramu i objavila fotografiju iz bolničke postelje.

- Zaista sam super, odlično se osećam zahvaljujući divnim doktorima i medicinskim radnicima - rekla je Milica Kon, iscrpljena od operacije ali i dalje vedrog duha, za Alo!.

- Operisana mi je leva dojka i sada se oporavljam. Da imam rak saznala sam tako što sam otišla na redovan pregled. U roku od deset dana sam sve završila, od prikupljanja analiza do operacije. Doktor mi je odmah zakazao intervenciju, i sada je to iza mene - kaže lepa voditeljka i naglašava:

- Svima želim da poručim da redovan pregled spasava život! Vodite računa o sebi i brinite o svom zdravlju! Ono što se u ranoj fazi otkrije, produžava vam život i spasava ga.

Milica se još uvek nalazi u bolnici i na oporavku, čeka rezultate, ali je sigurna da će sve biti u najboljem redu.

- Ne plašim se rezultata jer sam ubeđena da je sada sve dobro. Vode me samo pozitivne misli, gledam komedije i tako provodim vreme u postelji - zaključila je Milica Kon za Alo!.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading