(VIDEO) RANI RADOVI SLOBE RADANOVIĆA: Procurio PRIVATNI SNIMAK pevača iz hotelske sobe, ovi kadrovi će vas IZNENADITI!

Autor:

Zabava

22.07.2021

06:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba je verovatno zaboravio na ovaj snimak, koji je postao apsolutno viralan na društvenim mrežama.

Foto: tiktok.com/printscreen, Republika.rs
Rani radovi Slobe Radanovića

Popularni pevač Slobodan Sloba Radanović nedavno je izbacio svoj prvi muzički album sa novim pesmama, a mnoge su već postale letnji hitovi.

Sloba važi za jednog od zgodnijih pevača sa naše estradne scene, pa tako mnogi žele da ga vide u vrelim pozama, što se sada i desilo. Naime, na društvenoj mreži TikTok pojavio se privatni snimak Radanovića iz hotelske sobe, na kom se vidi da pozira ispred ogledala u donjem vešu.

RepublikaFoto: Marko Pantić
Sloba sa majkom i verenicom

Radanović je verovatno i zaboravio na ove rane radove, budući da sada uživa u ljubavi sa verenicom Jelenom Đuričanin, ali kako je uvek bio miljenik ženske publike, sasvim je jasno zbog čega žele da ga vide u ovakvom izdanju. U hotelskoj sobi Sloba se snimao ispred ogledala, a onda je u jednom trenutku prošetao i bacio se na krevet.

Provokativni video postao je viralan na TikTok, a komentari ispod su se usijali. Kao neko ko skoro svaki dan posećuje teretanu, Sloba je pokazao kako izgleda bez Instagram efekata, a da li je ovaj video bio namenjen nekome ili je napravio za ličnu arhivu, procenite sami u nastavku:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ikos

22.07.2021 10:33

Na šta liči ova silkonska sponzoruša.J...... jagodice katastrofa. Oči ludilo mozga. Odvratna je.Ženo šta uradi sa sobom..Zar je moguće da je Sloba slep kod sopstvenih očiju.....