CAKANA PROGOVORILA O POROCIMA: Pokušavam da prestanem, ali mi ne uspeva!

Autor: DUŠAN LUKIĆ

Zabava

21.07.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačice moraju uvek dobro da izgledaju. Paparaci ih vrebaju i na pijaci, te slike su užasne, zato nije loše da idu kod plastičara. Ostali ne, poručuje pevačica.

Foto: printscreen/youtube.com
Cakana

Folk pevačica Dragica Radosavljević Cakana često je zbog zavidnog izgleda dovođena u vezu sa plastičnim operacijama, međutim, ona tvrdi da pod nož nikada nije išla.

Ona, ipak, nije protivnik estetskih korekcija, te smatra da silikoni jesu za estradu zbog ogromnog pritiska i postavljenih standarda lepote, dok običan svet, prema njenom mišljenju, to ne bi trebalo da radi.

- Od pevačica se traži da budu atraktivne, očekuje se po svaku cenu da izgledamo dobro i nikad nismo opuštene. Naročito kad paparaci hvataju kad idemo na pijacu, to su užasne slike, ali ne možemo protiv toga. Nisam protiv plastičnih operacija, to je najzastupljenije na estradi. Čak nije loše da pevačice ugrađuju silikone, sve je to deo šou-biznisa. Pre će mi smetati da neko ovako ko nije deo tog sveta radi takve stvari - kaže Cakana za naš list i nastavlja:

Cakana: Nisam poročna, ali pušenja ne mogu da se rešim godinama

- Prija mi naravno kad mi neko kaže da sam jedna od najlepših pevačica do danas na estradi, recite mi kojoj ženi ne bi laskao takav kompliment?! Što se poroka tiče, nikada nisam bila poročna, ali dugo pokušavam da ostavim cigarete i to mi ne uspeva. Non-stop vucaram elektronsku sa sobom, ali šta da radim. Cigare smetaju, nisu dobre, ali nisam još presekla i rekla sebi da hoću definitivno da ih ostavim. Štete mi glasu, to osetim, ali ne preterujem s pušenjem.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Radosavljevićeva se za naš list osvrnula i na pandemiju.

- Od onih sam pevača što nisu kukali za vreme korone, nego sam se sklanjala da bih se što bolje zaštitila. Viđali smo se povremeno na snimanjima, sve mi to nedostaje jer se ja svojim poslom oduvek bavim iz ljubavi, a ne iz interesa. Spremam dve nove pesme, jedna će biti tradicionalna, a druga moderna i nova, tako da ću da se pridružim mladim pevačicama i stilu. Što da ne probam i ove žanrove koje mladi snimaju, nije to loše. Pa sad, videćemo kako će to da prođe. Nisam ažurna po pitanju snimanja novih pesama, ja sam ona stara garda pevača i ostala sam verna narodnom zvuku muzike iako novi trendovi dolaze sa svih strana i sve više mojih kolega pada pod njihov uticaj. Retko ko zapravo može da prepozna da te nove pesme imaju rok trajanja od po mesec dana. Pevačima propadaju "hitovi" baš zato što se ne snimaju tako da budu kvalitetni. Kad mladim pevačima propadnu pesme, mi stariji opet isplivamo, to je prosto i transparentno je. Nije isto snimiti letnji hit za nekoliko meseci i muziku koja se bazira na očuvanju naše tradicije i zvuka. Volim što čuvam srpsku muziku iako sam šetala kroz žanrove i probala svašta - zaključila je pevačica.

 

 

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official

Kad sam ja bila u rijalitiju, nije bilo toliko nasilja

Pevačica se oprobala i kao rijaliti-zvezda kada je učestvovala u "Farmi", koja je realizovana u produkciji Pink televizije.

- Imala sam iskustva u rijalitiju, ali me pogađa što je danas mnogo više nasilja. Mi smo na "Farmi" bili skladni, znalo se i tokom svađe ko kome šta kaže. Danas se mnogo psuju ljudi, žene su nasilne, psihički maltretiraju, vređaju, ponižavaju, ali ja ne mogu protiv toga da se borim. Ne zevam na društvenim mrežama, ne treba mi ta vrsta promocije, ali mislim da ću morati da budem više aktivna da bih se promovisala jer mlade generacije sad non-stop vise na tome. To može da bude dobra reklama, tako da to nije strašno. Moraću da učim više i prihvatam ih sve, sve dok nije u pitanju Tik-tok. To je već za influensere.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading