(VIDEO) CECA PRIZNALA EMOCIJE: U punoj brzini, na LUKSUZNOJ JAHTI, Bogdanu POSVETILA PESMU I OTKRILA OSEĆANJA!

Autor:

Zabava

21.07.2021

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović uživa na moru, a sada je pesmom otkrila sve svoje emocije prema svom izabraniku.

RepublikaFoto: Republika
Svetlana Ceca Ražnatović

U subotu Budva je gorela, Ceca je napravila spektakl za pamćenje, nakon čega je odlučila da sebi da malo oduška i svoj odmor produži i ostane u Crnoj Gori sa ćerkom Anastasijom.

Pevačica je pored nastupa koji je održala i oduševila sve prisutne, veliku pažnju privukla i svojim izgledom, a na svom Instagram profilu objavom u kupaćem kostimu, samo je potvrdila mišljenje ljudi i njenih pratioca, da izgleda savršeno, a da joj na zategnutom i izvajanom telu mogu pozavideti i mnogo mlađe generacije od nje.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

 

Ceca je danas otkrila javnosti kako provodi vreme u Crnoj Gori, te postavila snimak sa luksuzne jahte, koja je išla velikom brzinom, a u pozadini se čuo Halid Bešlić i pesma ''Ja bez tebe ne mogu da živim'', pa se spekuliše da je ovom objavom Ceca poslala poruku izabraniku Bogdanu, pa njemu, ali i celoj naciji javno priznala emocije koje oseća.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading